Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon samo par mjeseci

Pukla ljubav Igora Kojića i zgodne srpske glumice, srpski mediji pišu: 'Ona je inicirala prekid'

Foto: Instagram
1/6
07.07.2023.
u 10:12

Nagađanja o vezi Igora Kojića i Teodore Bjelice započela su u siječnju, a srpski mediji tada su pisali kako su vezu započeli krajem prošle godine

Igor Kojić (35), bivši suprug pjevačice Severine Vučković (51), navodno je nakon samo nekoliko mjeseci veze prekinuo sa srpskom glumicom Teodorom Bjelicom (28) s kojom su ga povezivali od početka ove godine. 

Nagađanja o njihovoj vezi započela su u siječnju, a srpski mediji tada su pisali kako su vezu započeli krajem prošle godine. Par se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja, a zajedno su proveli i doček 2023. godine. U siječnju su zajedno otputovali i na Kopaonik gdje su ih ulovile kamere. Inače, veza ovog para mogla se naslutiti i zbog objava na društvenim mrežama. U siječnju su objavili Instagram storyje s Kopaonika, a snimke su bile identične. 

Bivši partneri danas više nisu ni u kakvom kontaktu, a iako nisu javno željeli govoriti o razlozima prekida izvor blizak glumici otkrio je zbog čega je 'puklo' između Igora i Teodore. 

- Igor i Teodora su prekinuli prije nekoliko tjedana. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da Igor nikako nije za nju. To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, s vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju - otkrio je izvor za Kurir i dodao da Igor nije dugo patio nakon prekida. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @georgebookstudio

Podsjetimo, Severina i Igor u braku su bili šest godina, a više od godinu dana šuškalo se kako više ne cvjetaju ruže u njihovu odnosu. Par se sporazuman razveo u kolovozu 2021. godine.Nešto više od godinu dana kasnije Kojić se oglasio o braku s pjevačicom. 

VEZANI ČLANCI: 

- Severina je radila svoj posao, ja sam radio svoj, iako sam joj često pomagao u njenom poslu jer potječem iz glazbene obitelji. Ovo je moj prvi intervju o privatnim stvarima. Kada god sam možda i osjetio neku potrebu nešto da kažem, uvijek bih se zapitao trebam li ja bilo što objašnjavati. Međutim, ne može se na svaku ljudsku glupost odgovarati gospodskom šutnjom. Ljudi često komentiraju stvari koje ne vide dobro ili ih vide samo površno. Svaka priča ima dva kraja i ne možete opisivati ledeni brijeg ako vidite samo njegov vrh. U proteklom vremenu sve što ste mogli pročitati o mojoj obitelji i meni su bile plasirane neistine i laži od meni dobro poznate PR ekipe. Churchill je davno rekao da laž obiđe pola svijeta dok istina obuče svoje hlače. Zbog toga želim iako na trenutak zaustaviti razne pogrešne teorije i gorke osude, koje nemaju veze s pravim stanjem stvari, rekao je Kojić.

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je odbio prvo Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu 

Komentara 2

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
10:36 07.07.2023.

Šta li žene vide u ovoj faci meškinjastih brčića i neispravljenih zubi? 🙄

JR
Jr48
11:20 07.07.2023.

A i ta je imala ukus za frajere uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije