Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 201
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana Gruica

"Pukla sam k'o kokica i obrijala glavu"

01.08.2015., Split - Otvorenje Teatra, novog lounge bara Renate Sopek i Sergeja Bijelica na Zvoncacu. Ana Gruica.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
03.08.2015.
u 12:41

Lijepa splitska glumica koja čeka svoje prvo dijete pohvalila se novom frizurom i apelirala na pomoć kninskom rodilištu

– Pukla sam k'o kokica i obrijala glavu jer kninsko rodilište nema aparat za kontrolu sluha novorođenčadi – napisala je na svom Facebooku splitska glumica Ana Gruica uz fotografiju na kojoj se vidi njena nova neobična frizura.

Lijepa trudnica, koja svaki čas iščekuje rođenje svog prvog djeteta, sinčića kojeg će roditi spisatelju Hrvoju Šalkoviću s kojim je u vezi od prošlog ljeta, novom frizurom apelirala je na brojne svoje pratitelje na toj društvenoj mreži da uplate koliko mogu za rodilište u Kninu za kontrolu sluha novorođenčadi! I sama je, kaže, dala donaciju.

Gruica je za novu frizuru na Facebooku dobila same pohvale, a ponosna na svoj novi izgled zabavljala se u subotu navečer i na otvorenju novog splitskog kluba Teatar, u vlasništvu TV voditeljice i fitness instruktorice Renate Sopek i njezina dečka Sergeja Bijelića. Gruica se u klubu zabavljala s prijateljicama Lanom Pavić i dizajnericom Monikom Sablić. U Split je ovih dana pristigao i književnik Hrvoje Šalković i to s krevetićem za njihovu bebicu. Gruica do poroda sitno broji, a dane krati pisanjem bloga u kojem dijeli trudnička iskustva s ostalim budućim mamama. 

>>Ana Gruica ostvarila si dugogodišnju želju prije dolaska sina na svijet

>>Ana Gruica Šalkoviću: Hvala na svemu, najljepši događaju mog života

Komentara 12

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:58 03.08.2015.

lijepa? Pa tko je onda ova na prilozenoj fotografiji?

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:53 03.08.2015.

Problem je NOS

SI
simeeee
17:40 03.08.2015.

Čudo da se nije ošišala iz protesta što je ne puštaju priko reda jer je trudna jadna..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije