Novi zaplet

Putin iz Zagorja mora se još jednom suočiti s Anjom

ljubav je na selu
Foto: Screenshot RTL
1/4
31.10.2016.
u 13:15

U večerašnjoj emisiji "Ljubav je na selu" Anja će se vratiti Alojzu na imanje, a on će pokazati da i nije onakav kakvim se čini na prvu

U večerašnjoj "Ljubavi na selu" farmer Alojz morat će se još jednom suočiti s Anjom koja je prošli tjedan napustila njegovu farmu. Anja ga je zamolila za razgovor nakon što joj je rekao da je šalje kući, a njihov razgovor otkrit će da Alojz, koji je dobio nadimak Putin iz Zagorja, i nije baš onakav kakvim se čini na prvu. Nakon što je napustila ovaj show, Anja je priznala da je zbog Alojza prekinula zaruke i da joj je stalo do Alojza. Možda je zato i zatražila još jedan susret s njim da mu iskreno prizna što osjeća prema njemu. Kako će Alojz primiti tu informaciju, doznat ćemo u večerašnjem nastavku.  

I Mario će biti večeras iznenađen kad na svojim vratima ugleda Martinu koju je on poslao kući sa svog imanja – ili to ipak neće biti Martina?! Sandru će ugodno iznenaditi jedan od njezinih momaka, a Dinove djevojke neće imati dlake na jeziku te će napraviti pravu pomutnju među sobom kada im Gabrijela Domenika postavi pitanje tko se zapravo od njih zaljubio

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
21:41 31.10.2016.

Dali ce urednici sapunice biti sretni kada osoba kojoj je mjesto u zatvorenoj psihickoj ustanovi ubije ili pokusa ubiti svog odabranika?

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
22:06 31.10.2016.

spavas li mirno alojze?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije