Dražen Zečić

Radujem se Vodicama i još jednom CMC festivalu

zečić
02.06.2016.
u 11:27

Ovogodišnji CMC festival u Vodicama započet će velikim koncertom Dražena Zečića u petak, 10. lipnja! Iako Zečić gotovo tradicionalno nastupa na CMC festivalu, ove godine će prvi puta održati i samostalni koncert na glavnoj pozornici festivala. Uz koncert u petak, Zečić će u programu Revijalnog dijela festivala u subotu, 11. lipnja izvesti i svoju novu pjesmu "Ljeto ide".

Zečićeva dugogodišnja uspješna karijera započela je još početkom 90-ih, a uz odličnu prodaju albuma koji su dosegnuli zlatne i platinaste naklade, Zečić je danas jedan od najpopularnijih i najkomercijalnijih pjevača zabavne glazbe. Za svoj je rad dobio brojna priznanja i nagrade, a svojoj publici se odužio i veličanstvenim koncertima na Žnjanu 1998. godine pred oko 20.000 ljudi te spektakularnim koncertom u pulskoj Areni 2011. godine na kojem je oduševio 9.000 svojih vjernih obožavatelja.

Ove godine će publika u Vodicama imati priliku zabaviti se uz njegove brojne velike hitove "Ima li nade za nas", "Boem u duši", "Pokidat ću lance sve", "Sokole" te novije "...Ja sa vinom nastavio" i "Koga da volim kad tebe nema" s prošlogodišnjeg CMC festivala. Nova pjesma "Ljeto ide" Zečićev je autorski rad za koju je aranžman napisao Marin Seko.

Zbog brojnih koncertnih obaveza, Zečića je vikendom gotovo teško zadržati na jednom mjestu, a CMC festival ove godine je prilika da ga publika čak dva dana za redom vidi na istoj festivalskoj pozornici.

"U ovo vrijeme meni kao i mnogim mojim kolegama vikendi su već unaprijed rezervirani tako da uvijek žurimo s jednog mjesta na drugo. Ove godine ću napokon biti dva dana u Vodicama i imat ću više prilike družiti se s kolegama. Novu pjesmu „Ljeto ide“ objavio sam gotovo nakon godinu dana pauze i vjerujem da će se mojoj publici svidjeti.

Nisam htio na brzinu objaviti singl nego sam uzeo vremena napraviti pjesmu s kojom sam jako zadovoljan. Uživao sam stvarajući je i vjerujem da će je publika isto tako s uživanjem slušati. Radujem se Vodicama i još jednom CMC festivalu", rekao je Dražen.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije