NA INSTAGRAMU

Rakitićeva supruga pohvalila se prinovom u obitelji: 'Najsretnija sam na svijetu'

Foto: Instagram screenshot
1/18
13.06.2022.
u 21:30

- Sanjala sam te često, ali nisam znala da ćeš biti tako savršen. Volim te. I imaš najbolju majku koju možeš imati - napisala je Raquel Mauri u objavi na Instagramu na kojoj se pohvalila da je postala teta.

Supruga nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri, na svojem se Instagram profilu pohvalila prinovom u obitelji. Naime, njezina starija sestra Irene je rodila, a s nećakom su se došli upoznati Raquel i Ivan.

- Najsretnija sam teta na ovom svijetu. Sanjala sam te često, ali nisam znala da ćeš biti tako savršen. Volim te. I imaš najbolju majku koju možeš imati - napisala je Raquel u objavi na društvenoj mreži.

Foto: Instagram screenshot
Fotografiju s nećakom objavio je i njezin suprug Ivan Rakitić.

- Dobro došao, moj lijepi maleni nečaće. Volimo te puno i spremi se za avanture koje te čekaju s tvojim malim rođacima - dodao je nogometaš u svojoj objavi.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Raquel i Irene su jako bliske, skupa vježbaju i putuju, a nerijetko dijele i zajedničke fotke. Jednu od njih je Raquel podijelila i kada je svojim pratiteljima otkrila da će postati teta. Tada su sestre zajedno pozirale u Sevilli, a na njima je ponosna Raquel svojoj sestri držala ruku na trbuhu te tako pokazala da je u drugom stanju. 

Dodajmo da je Irene je domaćoj javnosti bila nepoznata do 2018. godine, kada je bila u Zagrebu sa sestrom na proslavi srebra koje su vatreni osvojili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Raquelina starija sestra bavi se fotografiranjem i radi u foto studiju 'Foto Alba' u Španjolskoj. Udana je za Alberta Maqueza Lopeza.

VIDEO Promocija albuma Nine Badrić

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije