OBJAVILI VIDEO

Reakcija Leta 3 na prolazak Slovenaca u finale nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Prlja je bolje

Liverpool: Dobro raspoloženi članovi grupe Let 3 zabavljali su se prije druženja u Lushu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/23
12.05.2023.
u 09:28

Osim što su se članovi Let 3 veselili kada je prošao predstavnik Srbije, objavili su i video svojih reakcija na prolazak Slovenaca. Sloveniju su voditeljice pročitale zadnju u drugom polufinalu, a članovi benda nestrpljivo su čekali sve do tad.

Kako smo ranije izvještavali, članovi benda Let 3 koji nas predstavljaju na Euroviziji i koji su nas nakon šest godina doveli u finale sprijateljili su se s izvođačem Lukeom Blackom koji na istom natjecanju predstavlja Srbiju, ali dečkima iz sastava Joker Out koji predstavlja Sloveniju. Osim što su se Letovci veselili kada je prošao predstavnik Srbije, objavili su i video svojih reakcija na prolazak Slovenaca.

Sloveniju su voditeljice pročitale zadnju u drugom polufinalu, a članovi benda nestrpljivo su čekali sve do tad. 

"Ajmo, Slovenija ŠČ!" govorio je Mrle, sve dok bend Joker Out nije prozvan, a kasnije je glasno vrisnuo i podržao članove slovenske skupine. 

U sljedećem videu vidi se i da je Zoran Prodanović Prlja, pjevač Leta 3 pratio  Euroviziju iz kreveta u hotelskoj sobi. On je isto slavio prolazak Slovenaca, a u opisu videa stoji: 'Prlja se odjednom osjeća bolje'
Inače, na službenim stranicama Eurovizije te na njihovim društvenim mrežama nakon druge polufinalne večeri objavljen je i raspored nastupa u finalu koje će se održati sutra. Naši predstavnici Let 3, kako je najavljeno već ranije, nastupaju u drugom dijelu finalne večeri i sada smo doznali i koji su po redu. 

Riječki rokeri na pozornici Liverpool Arene će nastupiti predzadnji, njihov nastup je 25. po redu i nakon njih će pjevati još samo domaćini Veliki Britanija.  Ovo je raspored nastupa u finalu koje otvara  Austrija i zatim slijede Portugal, Švicarska, Poljska, Srbija, Francuska,Cipar, Španjolska, Švedska, Albanija, Italija, Estonija, Finska, Češka, Australija, Belgija, Armenija, Moldavija, Ukrajina, Norveška, Njemačka,  Litva, Izrael i Slovenija.

Liverpool: Dobro raspoloženi članovi grupe Let 3 zabavljali su se prije druženja u Lushu
1/10

Kada je objavljen raspored kojim će nastupati finalisti na društvenim mrežama počelo se komentirati koliko nam ide u prilog što nastupamo predzadnji. Mnogi su zaključili kako je to zapravo dobro jer će publici nastup naših predstavnika Leta 3 ostati najsvježiji u pamćenju.  - Počinjem vjerovati kako Hrvatska zbilja ima šanse za pobjedu. Hrvatska je 100% pobjednica publike. Ovaj put će Hrvatska pobijediti - bili su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Naši predstavnici marljivo odrađuju svoje obaveze u Liverpoolu dok čekaju finale i nastup u Liverpool Areni. Zabrinula nas je malo vijest o prehladi Zorana Prodanovića Prlje, ali on je bolje i sve bi trebalo biti spremno za nastup. Dok se Prlja odmara i skuplja snagu za finale ostatak članove benda predvođeni Damirom Martinovićem Mrlom obilaze Liverpool i druže se s obožavateljima koji ih neprestano zaustavljaju na ulici i mnogi znaju refren pjesme "Mama ŠČ!".

Letovci su jučer gostovali i u jutarnjem programu britanskog BBC-a. U intervjuu snimanom u Liverpool Areni, pred kamere britanske televizije stali su Damir Martinović Mrle (61) i Dražen Baljak (45) te su otkrili kako se osjećaju nakon plasmana u finale. Eurovizija je velika stvar u Hrvatskoj. Mislim da je to najgledaniji show tijekom cijele godine. Mi usrećujemo naše ljude i to je najvažnije - rekao je Baljak pa objasnio što znači njihova poznata uzrečica:

- 'ŠČ' je naša mala tantrička pročišćavajuća mantra. Govorimo ju mnogo puta dok meditiramo i pročišćavamo svoje tijelo i um – rekao je te pokušao britanskog novinara naučiti kako izgovoriti 'ŠČ'. No, s malim poteškoćama.  Jedno od novinarovih pitanja bilo je o što predstavlja njihovo razgolićeno tijelo na pozornici, a Baljak je odlučio površno odgovoriti.
- Osjećamo se ugodno u donjem rublju, ali neću otkriti što to točno predstavlja. Neka ostane tajna - poručio je. Mrle je tijekom intervjua skoro cijelo vrijeme radio jogu.

VIDEO Nastup Let 3 u Liverpoolu

Ključne riječi

Komentara 1

KU
Kukaimotika
12:53 12.05.2023.

Eurovizija? Opako bitan dogadjaj! Zijev, pljuc.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije