Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaz crossley

Reality zvijezda završila u arapskom zatvoru, britanski mediji: 'Ovo je upozorenje za sve strance'

Foto: Instagram screenshot
1/7
17.02.2023.
u 15:00

Kaz je 2020. snimljena kako je konzumirala sumnjivi bijeli prah u Dubaiju, u vrijeme kada su brojni influenceri bili u Dubaiju kako bi izbjegli restrikcije uzrokovane pandemijom koronavirusa u Ujedinjenom Kraljevstvu te su tvrdili da tamo idu poslom.

Kaz Crossley (29), reality zvijezda koja je u popularnom showu 'Love Island' došla do finala, uhićena je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zbog sumnje da je konzumirala drogu, a zadržat će je u zatvoru u Dubaiju vjerojatno najmanje tri mjeseca, piše Daily Mail.

Reality zvijezda zadržana je u zračnoj luci u Abu Dhabiju dok je presjedala na let za Tajland gdje je, kako tvrdi, išla na volonterski rad.

Kaz je uhićena u ponedjeljak u Abu Dhabiju, a ubrzo je premještena u zatvor u Dubaiju, gdje joj je navodno odbijen telefonski poziv obitelji, ali joj je bilo dopušteno poslati jedan e-mail. Glasnogovornik Foreign Officea rekao je da su u kontaktu s lokalnim vlastima nakon uhićenja britanskog državljanina u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Naime, Kaz je 2020. snimljena kako je konzumirala sumnjivi bijeli prah u Dubaiju, u vrijeme kada su brojni influenceri bili u Dubaiju kako bi izbjegli restrikcije uzrokovane pandemijom koronavirusa u Ujedinjenom Kraljevstvu te su tvrdili da tamo idu poslom.

Dubai je nedavno liberalizirao svoje zakone o drogama s prekršiteljima koji prvi put postupaju s najmanje tri mjeseca zatvora i novčanom kaznom između 4,5 tisuća i 22,7 tisuća funti. Prethodno bi to bilo najmanje četiri godine zatvora za bilo kakvu upotrebu droga. Osumnjičenici se potom deportiraju u matičnu državu i zabranjuje im se povratak. Kazne za trgovinu drogom mogu uključivati ​​i smrtnu kaznu.

Britanski listi piše kako je njen slučaj upozorenje za sve strance u Dubaiju. Prošlog mjeseca stručnjaci su za MailOnline rekli da bi se rekordan broj Britanaca mogao ubrzo naći u zatvorima diljem Ujedinjenih Emirata kao posljedica odluke da se smanje cijene pića kako bi se privuklo više turista.

O svemu su progovorili i njeni prijatelji, koji su rekli kako se zvijezda veselila povratku na Tajland i volontiranju. Dodali su i da svi znaju koliko su u Emiratima strogi po pitaju droga.

- Mora da je prestravljena. Zaustavila se samo u Abu Dhabiju kako bi uhvatila povezani let, ali njezino je ime očito uznemirilo mnoge - dodali su.

Inače, gledatelji ovog showa Kaz su mogli pratiti u showu prije pet godina, 2018. Radi se o četvrtoj sezoni showa, a Kaz, iako je došla do finala, nije pobijedila.

VIDEO Mrle iz Leta 3: Volim kad su zabrane. Od zabrana nama uvijek lijepo rastu brkovi i još neke stvari

Ključne riječi

Komentara 4

ŠU
Šugaman
15:28 17.02.2023.

Očekujem promptnu i oštru reakciju Višnje Ljubičić, Sandre Benčić, Ivane Kekin, hrvatskih pravnih "stručnjaka" te mainstream medija kako bi stali u zaštitu ove jadne žrtve koja je išla u Dubaji s najboljom namjerom a sad je zbog nekog zlonamjernog drukera završila u zatvoru zbog rasističkih, kokainofobnih zaostalih primitivnih zakona te primitivne države neciviliziranog naroda, kojeg bi progresivni bijeli europljani trebali naučiti kulturi kako to doliči.

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
15:34 17.02.2023.

Neka se obrati Grliću, Plenkoviću i Benčićki oni će joj pomoći.

PR
prahrvat
15:57 17.02.2023.

valjda nio aktivan neki pernaroš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije