opet napada

'Reality zvijezde bi sve trebalo pobiti'

elton john
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/2
28.11.2013.
u 16:42

Elton John izrekao je vjerojatno svoju najiskreniju presudu reality zvijezdama

Elton John izrekao je vjerojatno svoju najiskreniju presudu reality zvijezdama, kazavši kako ih sve treba ubiti. Britanski pjevač jedan je od najžešćih kritičara televizijske reality kulture, a smatra kako reality emisije privlače ljude iz noćne more koji su samo gladni slave.

- S reality televizijom, dobijete sve te ljude iz noćne more koji žele biti uspješni, no samo ih zapravo želite ubiti - rekao je 66-godišnji Elton u intervjuu za BBC World satellite radio.

Dodao je kako mnogi mladi talenti propadaju jer izgube kontrolu kada pokušavaju napraviti sve da bi bili slavni.

>>Elton John: Zlo mi je od gledanja zvijezda na naslovnicama

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar RexCroatorum925
RexCroatorum925
18:41 28.11.2013.

ta toliko mirna manjina bez trunka agresije kko su dobro organizirani da ih ima 10% u društvu sve bi potamanili

DU
Deleted user
19:06 28.11.2013.

govor mrznje i diskriminacija! udruge, graknite!

UM
uklonite mi račun
19:02 28.11.2013.

On se našao nekome govorit, vrhunac licimjerja. I ne zato što je gay, nego zato što je slavan. I njega je nekome dozlogrdilo gledati ili o njemu slušati a zgrnio je mnogo veće bogatstvo nego svi ti reality celebrityji. Licimjerjerje nema kraja, jel on stvarno misli da je njegova glazba toliko dobra da on treba zaraditi toliki novac za to što radi? Ima glazbenika mnogo iznad njegovog nivoa ali neće zaraditi ni blizu kao on jer nije imao medijsku podršku i exponiranost kao on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije