Nebulozna priča

Reg Traviss: Nisam nikoga silovao, ta žena me molila za seks

reg traviss
pixsell
12.12.2012.
u 10:49

Bivši zaručnik Amy Winehouse osumnjičen je za silovanje. Dok žrtva tvrdi da je bila pijana i da je tek dan nakon svega shvatila što se dogodilo, redatelj tvrdi da su to neistiniti navodi.

Reg Traviss, redatelj koji je bio zaručen s Amy Winehouse u trenutku njezine smrti, tvrdi da ga je žena koja ga optužuje za silovanje molila za seks. Reg je ispričao da ga je atraktivna žena poljubila i pitala ima li prezervative, a nakon toga su dva puta imali spolni odnos.

– To je bilo previše za mene, nisam više mogao izdržati – rekao je Reg.

Žrtva tvrdi da je te večeri, 30. prosinca 2011. godine, bila previše pijana i da se ne sjeća kad je napustila bar Jet Black s redateljem te da je sljedećeg jutra shvatila da je silovana. Međutim, na videosnimci iz bara jasno je vidljivo da je žrtva napustila kafić posve trijezna. Ona pak kaže da joj je bilo neugodno nakon što se probudila i da nije htjela pitati Travissa što se dogodilo noć prije.

– Mislim da bi bilo nepristojno da sam ga pitala što se dogodilo. U tom trenutku nisam shvatila što se dogodilo, ali poslije mi je bilo jasno da sam silovana – rekla je žrtva.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:38 12.12.2012.

Zgodan zločesti dečko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije