Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša kandidatkinja

Renata iz 'Braka na prvu' konačno pokazala dečka: U vezi su pola godine, dugo ga je skrivala od javnosti

Foto: RTL
1/5
01.07.2024.
u 10:20

U 'Braku na prvu' nije uspjela pronaći srodnu dušu, ali nakon showa je otkrila da opet ljubi, iako nije htjela iznositi previše detalja. No, čini se da se odlučila ipak pokazati svog odabranika, te je objavila sliku s njim na društvenim mrežama.

Renatu Dojčinović upoznali smo u RTL- ovom showu 'Brak na prvu''. Tamo nije uspjela pronaći srodnu dušu, ali nakon showa je otkrila da opet ljubi, iako nije htjela iznositi previše detalja. No, čini se da se odlučila ipak pokazati svog odabranika, te je objavila sliku s njim na društvenim mrežama. S obzirom na to da je njen profil zaključan fotografiju možete pogledati OVDJE
"Gradimo odnos iz dana u dan i mogu s ponosom reći kako pored sebe imam baš onakvu osobu kakvu sam priželjkivala. On je moja velika podrška u svemu!", rekla je za RTL.hr, te otkrila da su zajedno pola godine.  

Nedavno je za gore naveden medij podijelila da je napravila novu tetovažu, a za prvu veliku tetovažu odabrala je lik Isusa Krista. "Volim tetovaže pa sam odlučila da prva velika bude baš ova s likom Isusa", rekla je za RTL.hr, a naglasila je i da ima dublje značenje: "Na podlaktici imam Isusa i srce Isusovo u kojem su tri ruže. Ruže nemaju značenje osim onog stilskog i to sam prepustila tattoo majstoru na volju. Isus je moja snaga i vodi me kroz život. Vjernica sam iako smatram kako vjera kreće iz srca tako da mi nije važno koje je netko vjere već kakav je čovjek." 

VEZANI ČLANCI:

Bivša kandidatkinja 'Braka na prvu' završila je studij novinarstva i bavi se prodajom, no njena velika strast je pjevanje. Koliko voli pjevati jasno je i iz činjenice da se prije dvije godine predstavila u jednom showu u Srbiji. U 'Zvezdama Granda' pjevala je pjesmu Lepe Brene 'Pazi kome zavidiš', a kasnije i pjesmu koju u originalu izvodi grupa Magazin 'Dani su bez broja'. Stručni žiri nije uspjela impresionirati, dobila je samo jedan 'DA' što joj nije bilo dovoljno da prođe u drugi krug natjecanja. Pratnja joj je bio tadašnji dečko. 

GALERIJA Znate li tko je ovo? Bila je mnogima omiljena bucka, danas ima 55 godina i nikad nije bila mršavija

1/20

- Imam svoj bend - Superiore band. Troje nas je; klavijaturist, pjevač i ja. Odlično funkcioniramo, malen smo i pozitivan tim koji nastupa svaki vikend, a ponekad i neki dan preko tjedna. Sviramo na svadbama, djevojačkim i momačkim proslavama, rođendanima, krstitkama... Obožavam svoj posao, volim interakciju s ljudima, pozitivnu energiju i dobru atmosferu - izjavila je. 
Podsjetimo, Renata i Josip nisu uspjeli kao par, a nakon showa nisu ostali prijatelji. On je njoj zamjerio to što je stala na Alanovu stranu kada je komentirao fizički izgled svoje 'supruge' Danijele. Renata je rekla ranije da ni s Alanom nije nastavila prijateljski odnos nakon showa, no poznato je da se druži s Alenom, koji je isto tako glazbenik. 

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije