Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša kandidatkinja

Renata iz 'Braka na prvu' otkrila novi ljubavni status nakon showa, ali i oplela po Josipu: Tajila sam ovo sve

Foto: RTL
1/5
07.06.2024.
u 22:00

U showu je stala na Alanovu stranu kada je komentirao Danijelin izgled, a sada kaže da ipak nisu ostali prijatelji. Rekla je i da ponovno ljubi nakon showa.

Renata Dojčinović bila je jedna od kandidatkinja 'Braka na prvu'. U showu nije uspjela pronaći ljubav, a nakon što je sezona završila progovorila je o svom iskustvu. - Sve je bila konstanta kod nas od početka do kraja. Muž je u startu znao na čemu je sa mnom, ali se ipak kao muškarac trudio i pokušavao me osvojiti iako smatram kako bi bilo bolje za njega da nije uzaludno bacao energiju na mene s obzirom na to da je sve znao - rekla je Renata za RTL.hr. U 'Braku na prvu' je stala na Alanovu stranu kada je komentirao Danijelin izgled, a sada kaže da ipak nisu ostali prijatelji. Rekla je i da ponovno ljubi nakon showa. 
 

Da može ponoviti iskustvo, tvrdi da bi iznosila sav prljavi veš iz braka koji je tajila. - Iznosila bih sav prljavi veš iz braka koji sam tajila i nisam željela povrijediti svog muža i naš prijateljski odnos, ali sam u tom procesu zapravo povrijedila sebe. Jer na kraju svega, cilj eksperimenta je bila analiza odnosa dvoje stranaca koji su u neprirodnim uvjetima. Općenito bih bila manje pristojna i više direktna.

VEZANI ČLANCI:

 

Dodala je i da se nastavila družiti s Alenom i Nikolinom. Renata je, inače, završila studij novinarstva i bavi se prodajom, no njena velika strast je pjevanje. Koliko voli pjevati jasno je i iz činjenice da se prije dvije godine predstavila u jednom showu u Srbiji. U 'Zvezdama Granda' pjevala je pjesmu Lepe Brene 'Pazi kome zavidiš', a kasnije i pjesmu koju u originalu izvodi grupa Magazin 'Dani su bez broja'. Stručni žiri nije uspjela impresionirati, dobila je samo jedan 'DA' što joj nije bilo dovoljno da prođe u drugi krug natjecanja. Pratnja joj je bio tadašnji dečko. 

FOTO Knoll se uskoro vraća na tribine! Pogledajte neka od najboljih izdanja zanosne navijačice vatrenih

1/27

Uoči ulaska u show 'Brak na prvu' rekla je da ima svoj bend.  - Imam svoj bend - Superiore band. Troje nas je; klavijaturist, pjevač i ja. Odlično funkcioniramo, malen smo i pozitivan tim koji nastupa svaki vikend, a ponekad i neki dan preko tjedna. Sviramo na svadbama, djevojačkim i momačkim proslavama, rođendanima, krstitkama... Obožavam svoj posao, volim interakciju s ljudima, pozitivnu energiju i dobru atmosferu - izjavila je. 

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Komentara 4

LO
loraxy
22:52 07.06.2024.

Jel ćelavi krimos? Pa će za par godina pisat kako ju je napao ili ono još gore. Pa će se dignut zaštite ove one a neke žene određenog "oštećenog profila" jednostavno vole ćelave krimose i problem je u njima samima a ne u krimosima Jednostavno vole nešto od čega i psihijatri i kriminolozi bježe.

MA
marijanka
15:45 08.06.2024.

nesimpaticna i jako ruznih usana

PA
Pahor
07:19 08.06.2024.

Djevojka je bila fina i simpa,, nasla se u neugodnoj situaciji kada su joj dodijelili onog smijesnog i napornog tipa. Ne mozes u prvoj epizodi reci tipu nek odperja jer je fizicki odbojan, naporan a napuhan. I jos navalio ko sivonja. Pa stani covjece, vidis da te ne zeli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije