Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar provod

Snaha i sin Roda Stewarta nakon vjenčanja posjetili BiH! Nicole objavila fotke uz poznatu pjesmu Mate Bulića

Dubrovnik: Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u crkvi sv.Ignacija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/18
07.06.2024.
u 21:15

Par je pokazao kako je proveo vrijeme u Klobuku u Bosni i Hercegovini. Uživali su u zvukovima gusli, a potom je Nicole objavila i fotografiju krajolika uz pjesmu Mate Bulića „Moja Hercegovina“.

Prošlog vikenda u Dubrovniku bili su brojni poznati gosti, a slavna obitelj Stewart tamo je imala svoj poseban dan. Naime, riječ je o vjenčanju hokejaša i sina poznatog glazbenika Roda Stewarta, Liama Stewarta i njegove izabranice Nicole Artukovich. Uzvanici su nekoliko dana uživali u Dubrovniku i slavili svoju ljubav, a nakon dobre zabave i odmora na društvenim mrežama javila se i Nicole te podijelila neke fotografije i dojmove. "Gospodin i gospođa Stewart. Naše vjenčanje iz bajke. Sad idemo živjeti sretno do kraja života", napisala je Nicole u opis fotografija. Nicole i Liam nakon svadbe ostali su još na ovim prostorima, a ona je sada otkrila da su se uputili u BiH. Par je pokazao kako je proveo vrijeme u Klobuku u Bosni i Hercegovini. Uživali su u zvukovima gusli, a potom je Nicole objavila i fotografiju krajolika uz pjesmu Mate Bulića „Moja Hercegovina“.

Foto: Instagram screenshot

 

Podsjetimo, Liam i Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena vjenčali su se u crkvi sv. Ignacija, a nekoliko dana prije toga stigli su u Hrvatsku kako bi sve pripremili. Potom je stigla i obitelj Stewart, a snimku iz privatnog aviona kojim su došli podijelila je i Rodova kći i Liamova polusestra Ruby te se našalila na očev račun. "Mora da smo umorni zbog jet laga", napisala je uz fotografiju na kojoj Rod neumorno priča.

VEZANI ČLANCI:

Liamova sestra Renee također je stigla na jug naše zemlje te na društvenim mrežama pokazala kako uživa uoči velikog događaja. Objavila je videozapis na kojem uživa na suncu pored mora. Iz Dubrovnika se javila i sadašnja supruga poznatog glazbenika Penny Lancaster, koja nije mogla zaboraviti pogled koji ju je oduševio. "Kakav pogled", napisala je uz pogled na Dubrovnik i tako nastavila raditi na najboljoj reklami za Hrvatsku. Rod je također snimljen u Dubrovniku prije vjenčanja, i to u opuštenom izdanju dok je uživao u suncu na terasi jedne vile. Prije odlaska na prijam gostiju Penny i Rod na toj su terasi popili čašu vina i odradili fotografiranje.

GALERIJA Sin Roda Stewarta i njegova odabranica vjenčali se se u Dubrovniku

Dubrovnik: Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u crkvi sv.Ignacija
1/54

Ovaj par i ovu obitelj već smo imali prilike vidjeti u Hrvatskoj i to 2020. godine. Naime, Nicole nikada nije skrivala koliko voli Hrvatsku, a ovom ljubavlju je, čini se, zarazila i svog supruga i njegovu obitelj. 

Dodajmo i da je Nicole i ranije redovito dolazila u Hrvatsku. Nicolin djed i baka preselili su se u Ameriku, a i sama je mladenka u nekoliko navrata na društvenim mrežama govorila o tome. Jednom je otkrila i da je njezin djed, odnosno Didi, kako ga je zvala, svoju unučad vodio u Hrvatsku dok su bili mali kako bi i oni ostvarili vezu s ovom zemljom kakvu je i on imao. Čini se da mu je to uspjelo, jer Nicole je nastavila dolaziti u domovinu, što možemo vidjeti iz njezinih objava na društvenim mrežama. Brojne fotografije snimljene su diljem Lijepe Naše, a često pozira i u poznatim crveno-bijelim kvadratićima. Osim toga, čini se da ju je djed naučio i jezik pa se često u njezinim opisima mogu vidjeti i hrvatske riječi. Nicole vjerno prati i hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a podijelila je i fotografije s Domagojem Vidom.

VIDEO Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u Dubrovniku

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije