VEČERA ZA 5

Renata nastavila niz osvajanja maksimalnog broja bodova: 'Sve savršeno, ugodno i ukusno, hvala joj!

Foto: RTL
1/10
09.10.2024.
u 19:00

Današnje kuhanje domaćica je započela glavnim jelom kojem najduže treba za pripremu. 'Vlaški pijat' goste će navesti da točno pretpostave da će se ovdje kombinirati kiseli kupus i kobasice, a uz to - domaćica je dodala i ostale mesne i suhomesnate proizvode. Domaće proizvode kombinirala je uz krokete.

Trećeg dana sinjskog tjedna 'Večere za 5' spremačica Renata Karaman ugostila je Mariju, Nataliju, Marka i Marinka u svom domu u Velikom Bročancu. Domaćica je nastavila impresivan niz osvajanja maksimalnog broja bodova, baš kao i Natalija i Marko prethodne dvije večeri. Današnje kuhanje domaćica je započela glavnim jelom kojem najduže treba za pripremu. 'Vlaški pijat' goste će navesti da točno pretpostave da će se ovdje kombinirati kiseli kupus i kobasice, a uz to - domaćica je dodala i ostale mesne i suhomesnate proizvode. Domaće proizvode kombinirala je uz krokete. „Mene raduje da dolazimo ovdje i da ćemo biti počašćeni probati izvorno pripremljeno meso“, veselio se najstariji član ovotjedne složne ekipe, Marinko.

Slijedila je priprema 'Voćnog keksolina', kolača od jabuke i banane s keksima, pudingom od vanilije i šlagom, a tijekom pripreme Renati je došao pomoći njen najmlađi sin Marko. Prije dolaska gostiju trebalo je još pripremiti predjelo, a domaćica se odlučila napraviti krem juhu od brokule nazvanu 'Didov vrt' jer, kako je rekla, još uvijek je hladno pa bi se valjalo okrijepiti. Domaćica je veselu sinjsku ekipu srdačno dočekala s domaćim aperitivima – orahovcem, lozovačom i višnjevcem. „Još sam išla poslije naliti još višnjevca koliko je bio fin“, priznala je Natalija. „Vidim da si dosta dobro raspoložena“, rekao je Marko domaćici koja je priznala da se u ova dva dana opustila sa svojom sinjskom ekipom.

VEZANI ČLANCI:

Gosti su se zatim okrijepili finom juhom od brokule, koja se svidjela svima, a zatim je pred goste stiglo glavno jelo 'Vlaški prijat'. „Moram odmah komentirati – stvarno su prevelike porcije“, rekla je Marija, ali i pohvalila jelo te rekla: „Izgled je bio baš domaći, baš onako kako smo jeli kad smo odrastali.“ Gosti su se složili da je sve na mjestu – kobasice dobro kuhane, kupus taman, a kroketi su začuđujuće dobro pasali uz kiseli kupus.

Desert 'Voćni keksolino' također se svidio gostima: “Lagano, osvježavajuće, nakon teškog glavnog jela desert je pun pogodak!“ Renata je zatim podijelila gostima poklone – domaći orahovac i domaći sok od bazge, a onda je slijedilo iznenađenje – partija igre pogodi tko. „Ja volim muziku to mi je na feštama uvijek broj jedan, ali i ovo mi je bilo dobro za promjenu“, komentirala je Natalija. Svi gosti dali su domaćici deset bodova, a Marinko je rekao: „Sve savršeno, ugodno, ukusno i kvalitetno, hvala joj.“ Nove epizode 'Večere za 5' ne propustite od ponedjeljka do petka na RTL-u od 17.50! Epizode su dostupne i dan ranije na platformi Voyo.

FOTO Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

1/54
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije