Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prezenterica

Renata Sopek: Mnoge se žene lijepe na sportaše zbog novca

Renata Sopek
Žarko Bašić/PIXSELL
09.03.2012.
u 21:00

Unatoč pretrpanu rasporedu, voditeljica i instruktorica fitnessa našla je vremena svima pokazati kako se i te kako dobro žena može snaći u tipično muškom sportu pa se već iskusnim poznavateljima Formule 1 pridružila kao ravnopravan član.

Renata Sopek pokazala je svima kako se i te kako dobro žena može snaći u tipično muškom sportu pa se već iskusnim poznavateljima Formule 1 pridružila kako sasvim ravnopravan član.

– Stvar je samo dobre pripreme. Uvijek dobro proučim ono o čemu ću pričati. Sretna sam zbog komentara ljudi koji nisu imali pojma da tako dobro baratam podacima o Formuli – ponosno govori Renata koja radi kao promotorica u nedjeljnim live emisijama, a otkriva i da su joj najzgodniji vozači Button, Vettel i Alonso.

Unatoč pozamašnim bankovnim računima koji krase formulaše, Renata kaže kako nije sigurna da bi željela muža koji se bavi tim sportom s obzirom na to da ih nikad nema doma.

– Njihove su partnerice valjda svjesne u što se upuštaju. Ali budimo realni, ima svakakvih žena i mnoge se sigurno lijepe na njih samo zbog novca – kaže Renata koja godinama ljubi Sergeja Bijelića.

Unatoč pretrpanu rasporedu, voditeljica i instruktorica fitnessa uspješno usklađuje sve obveze zahvaljujući navici da rano ustaje. Za Dan žena Sergej ju je, kao i uvijek, iznenadio malim znakom pažnje, a dan je Renata provela radno. Dapače, na snimanju je zaradila i temperaturu, ali veli:

– To je ta naša ravnopravnost pa se ne bunim nego i dalje radim.

Zato se posebno veseli ljetu koje maksimalno koristi za odmor, a ovo će možda i za odabir vjenčanice jer tajnovito otkriva da su pripreme za vjenčanje u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 24

BU
bubby
07:24 10.03.2012.

One koje se za muškarce vežu isključivo radi novca ne nazivamo ženama nego dro*ama

IM
Immanuell
10:15 10.03.2012.

Nije istina, to je iz čiste ljubavi.

OB
-obrisani-
23:53 09.03.2012.

Oko moje lijepo, ako si ti tako dobra i fina, daj da te povedem sa sobom u San Francisco najljepsi grad na svijetu,....cmok,.....isti smo godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije