Odmor u Dubrovniku

Renata Sopek: Romantika se uz mog Sergeja podrazumijeva

renata sopek
10.08.2010.
u 17:32

Okružena raskoši dubrovačkog hotela Rixos Libertas i pažnjom zaručnika Sergeja Bijelića, lijepa Renata Sopek odmara se od najnapornije joj radne godine.

Okružena raskoši dubrovačkog hotela Rixos Libertas i pažnjom zaručnika Sergeja Bijelića, lijepa Renata Sopek odmara se od najnapornije joj radne godine. Dane provodi u opuštenoj atmosferi, a fitness je neizostavni dio čak i ljetne priče. Izležavaju se uz hotelski bazen, plivaju u moru, navečer na terasi slušaju živu glazbu.

Neplanski izlet u Budvu

 – Ne plešemo, ali pjevušimo. Lijepo je slušati te evergreene posebno sa Sergejem koji je uvijek pažljiv. Romantika se uz njega podrazumijeva– kaže Renata. Neplanski su otišli i na izlet na poznatu plažu Bečići u Budvi.

– Zanimalo nas je kako se tamo ljetuje i vratili smo se s puno lijepih dojmova. Živo je, puno mladih ljudi i ovih dana planiramo ponoviti izlet u Budvu – otkriva Renata.

Epizodna uloga u seriji

Oboje se vole prošetati starim gradom, posjetiti i događanja na Dubrovačkim ljetnim igrama. Prije Dubrovnika Renata je provela nekoliko dana kod prijateljice u okolici Zadra gdje su joj godili tišina, mir i usporenost malog mjesta.

Već ovu nedjelju napuštaju Dubrovnik i odlaze u Split, Sergejevoj obitelji. Cijele godine ih nisu obišli pa se Renata raznježi kad se spomenu dani u obiteljskom krugu. U ludi zagrebački radni ritam uskače već početkom rujna. Očekuju je nova sezona showbizz emisije “Zvijezde Extra” te novi DVD.

– To je zapravo nastavak četvrtog DVD-a s latinofitnessom. Mnogo je plesova koje nismo pokazali, dovoljno je materijala ostalo za prezentiranje – otkriva Renata.

A kao šećer na kraju čeka je i epizodna uloga u seriji “Instruktor”. Iako je to njezino prvo glumačko iskustvo, treme, kaže, nema. To više što je riječ o manje zahtjevnoj, epizodnoj ulozi, a iskustva s kamerama skupila je snimajući mnogobrojne reklame.

– Čula sam da je glumačka ekipa odlična, u svakom trenutku spremna na šalu, ali i priskočiti u pomoć nama naturščicima. Treba, dakle, samo hrabro ući među njih – kaže Renata.

Ključne riječi

Komentara 9

YA
yahoo
21:52 10.08.2010.

joooj uvik joj je tona šminke na licu!!!

Avatar kelt
kelt
22:21 10.08.2010.

Nije to šminka, to je ona jela janjetinu XD

ME
mellifera196666
22:10 11.08.2010.

Svatko od nas je onakav kakvog ga bog dal,al ja se ovog Sergeja uvjek prestrašim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije