SPORTAŠICA I OVISNICA O ADRENALINU

Renata Sopek skočila s padobranom pa zanosno mahala bokovima

sopek (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/15
12.07.2010.
u 10:17

Mnogobrojnim posjetiteljima Terma Tuhelj voditeljica RTL-a i instruktorica fitnessa u nedjelju je demonstrirala latinofitness. Prije toga ostvarila je svoju dugogodišnju želju i skočila s padobranom!

Komentara 11

OB
-obrisani-
14:08 12.07.2010.

12.07.2010. u 13:50h Maxich je napisao/la: Ash, savršenstvo ne postoji, ali nju se uvijk prikazuje (ili se prikazuje sama) kao nešto savršeno. a to NIJE. imam 27 godina i dijete, a tricepsi mi čvršći i bez strija. daleko je onaa od savršenstva. još kad makneš profi fotografe i make up... a tek photoshop iz časopisa... majko mila... ------------------------------------------------------------------------------------------------- Moram te nešto pitati: znamo li se mi?

Avatar Uzorak
Uzorak
17:30 12.07.2010.

Lijepo tijelo, na faci frustracija !

SI
sikert
12:30 12.07.2010.

na slici šest se vidi koliko je u ljetnoj definiciji kada joj se na tricepsu objesilo samo salo i strije se vide. Kome ona može prodavati nešto o tjelogradnji???. Vidi se da su iza nje samo male curice debeljuškaste,kako i priliči u njihovih godiinama, koje bi htjele biti prsate i malo starije a to vide u ovoj umišljenoj fitness nazovimo- priučenoj amaterki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije