viralni hit

Reportera usred pripreme za javljanje uživo poljubila prolaznica, on jedva nastavio govoriti

Foto: Screenshot
1/2
23.02.2023.
u 17:27

Snimka je izazvala oprečne reakcije korisnika na društvenim mrežama. Nekima je ovo simpatičan potez, dok ima i onih koji ga oštro osuđuju.

Da su javljanja uživo, ali i priprema istih u potpunosti nepredviđena pokazuje i primjer australskog novinara i reportera Johna Paula Gonza koji je postao viralni hit nakon što je na Twitteru osvanula snimka nastala dok se pripremao za jedno svoje javljanje uživo. Naime, novinar australske TV kuće Network Ten podijelio je video koji prikazuje kako uvježbava javljanje uživo ispred katedrale svete Teodore u Kišinjevu gdje je trebao govoriti o novom paketu američke vojne pomoći Ukrajini.

Johnu je u jednom trenutku prišla nepoznata djevojka i poljubila ga u obraz, a on sam ostao je zatečen njezinim postupkom. "Jako si sladak", rekla mu je prolaznica i odmah otišla iz kadra. Novinar je isprva ostao zbunjen, a na poljupcu joj je zahvalio tek kad je već otišla poprilično daleko od njega. Cijela situacija nasmijala je ne samo Johna, već i snimatelja čiji se smijeh čuje u pozadini. 

Snimka je odmah izazvala i brojne komentare. Dok su mnogi ovaj potez prolaznice nazvali simpatičnim bilo je i onih koji su u komentarima pisali da bi priča bila znatno drugačija da je u ovom slučaju umjesto novinara bila ženska osoba te da joj je nepoznati muškarac na ovaj način prišao na ulici. 

"Da je neki muškarac tako prišao novinarki, bio bi u zatvoru i svuda po vijestima", glasi jedan od komentara.  "Da je obrnuta situacija, ovo bi se nazvalo seksualnim uznemiravanjem", "Užas, ovo je neprimjereno", "Pokušavam zamisliti što bi se dogodilo da su obrnute uloge u priči", "Nikome ne bi bilo smiješno da je neki muškarac tako poljubio ženu", nizali su se komentari ispod objave.

VIDEO Doris Pinčić otkrila da je trudna: Svi se radujemo još jednom malom biću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije