Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oporavlja se

Richard Gere hitno hospitaliziran tijekom odmora u Meksiku zbog upale pluća

Madrid: Richard Gere posjetio senat u sklopu suradnje s fondacijom Rais
Foto: GSR
1/7
19.02.2023.
u 11:00

Gere je zaprimljen u bolnicu u blizini turističkog odredišta Nuevo Vallarta zbog jakog kašlja koji ga muči već više od tjedan dana. Iako je isprva mislio da je riječ o prehladi ovog vikenda ispostavilo se da ima upalu pluća zbog koje je završio pod medicinskim nadzorom.

Slavni holivudski glumac Richard Gere (73) hitno je hospitaliziran tijekom svog boravka u Meksiku gdje je otišao na obiteljski odmor kako bi proslavili 40. rođendan njegove supruge Alejandre Silve. Gere je zaprimljen u bolnicu u blizini turističkog odredišta Nuevo Vallarta zbog jakog kašlja koji ga muči već više od tjedan dana. Iako je isprva mislio da je riječ o prehladi ovog vikenda ispostavilo se da ima upalu pluća zbog koje je završio pod medicinskim nadzorom. Kako javlja Daily Mail, glumac je u bolnici proveo samo jednu noć nakon čega je pušten na kućnu njegu. Liječnici su mu pripisali antibiotik, a njegovo je stanje trenutno puno bolje. To potvrđuje i jedna od objava na Alejandrinim društvenim mrežama koja prikazuje Richarda s maskom na licu dok držeći sina za ruku šeće uz plažu. 

Foto: Instagram

Zanimljivo je da se Alejandra uoči njegovog odlaska u bolnicu pratiteljima požalila da je cijela obitelj bila bolesna zadnja tri dana, no dok je zahvaljivala na rođendanskim čestitkama istaknula je i da su sada napokon svi dobro. Stanje njezinog supruga ubrzo se zakompliciralo, a nakon medicinske intervencije stvari su konačno krenule na bolje.

Gere i Silva vjenčali su se u Španjolskoj u travnju 2018. godine poslije četiri godine veze, a nakon vjenčanja Richard se pohvalio da je najsretniji čovjek na svijetu jer je oženio "lijepu ženu koja je pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, dobro kuha i radi najbolje salate na svijetu".

Richard i Alejandra roditelji su dvojice sinova, a imaju djecu i iz prijašnjih brakova. Gere iz braka s Carey Lowell ima sina Homera (23), dok Alejandra iz braka s biznismenom Govindom Friedlandom ima sina Alberta (10). Glumcu je ovo treći brak, a prije Silve i Lowell pet je godina bio u braku sa supermodelom Cindy Crawford.

VIDEO Let 3: Traktor nema veze s time što se u Srbiji podmeće u medijima

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:33 19.02.2023.

Moja buduća supruga sada završava prvi razred. Osnovne. Jednog dana ću i ja imam 73 i slavit njen 40-ti.

Avatar DAVOR
DAVOR
11:56 19.02.2023.

Upale pluća, ahh, da je lani obolio onda bi bila corona, sad je upala pluća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije