Plakati za koncert

Rihannine gole grudi uznemirile građane Dublina

rihanna (1)
Foto: Twitter
1/3
15.06.2013.
u 14:05

Pjevačica nastupa te se fotografira u golišavim izdanjima, no ponekad time uzruja građane.

Rihanni su njezina toples izdanja više puta zadavala probleme, no dama ne odustaje. Kada je 2011. godine snimala spot za pjesmu \"We Found Love\" u Sjevernoj Irskoj, šokirala je farmera Alana Grahama jer je žitnim poljem paradirala gola. Konzervativna Irska ponovno ima problema s Rihannom.

Kada su se pojavili plakati koji najavljuju njezin koncert 21. lipnja na Aviva stadionu, Irci su je počeli \"oblačiti\". Naime, plakat za koncert zapravo je cover njezinog albuma \"Unapologetic\", za koji je temperamentna Rihanna pozirala u toplesu.

Jednu dojku prekrila je rukom, a preko druge je natpis s nazivom albuma. Građanima Dublina to i nije previše privoačno pa su je na nekoliko mjesta prekrili odjećom. Charlene Lydon, jedna je od Irkinja koja je objavila fotografiju plakata obučene Rihanne, na Twitteru je napisala kako Dublin jasno i glasno kaže ne Rihanninim grudima. Pjevačica će za nadolazeći nastup morati malo manje inzistirati na seksualnosti, kojom su nabijeni njezini nastupi.

>>Vikala na obožavatelje: Rihanna pijana i napušena na koncertu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije