rastali se nakon 2 godine

Rijetki se sjećaju prve supruge Toma Cruisea! Ona ga je uvela u scijentologiju, a evo kako danas izgleda

Foto: Profimedia
1/7
28.05.2022.
u 20:00

Ipak, samo rijetki se sjećaju da je Mimi Rogers bila prva supruga glumca Toma Cruisea koji trenutačno uživa u popularnosti svog novog filma, nastavka hita 'Top Gun'.

Američka glumica Mimi Rogers na dodjeli nagrada zablistala je u haljini brenda Dolce & Gabanna. Glumica koja je još aktivna u Hollywoodu mnoge je oduševila odličnim izgledom. 

Ipak, samo rijetki se sjećaju da je ona bila prva supruga glumca Toma Cruisea koji trenutačno uživa u popularnosti svog novog filma, nastavka hita 'Top Gun'. 

Tom i Mimi bili su u braku od 1987. do 1989.Ona ga je uvela u svijet Scijentologije, kontroverzne religije, čiji je član i danas. Naime, otac Mimi Rogers bio je jako angažiran u crkvi Scijentologije, a ona je od djetinjstva bila u sve to uključena. 

Glumica se inače ne pojavljuje često u javnosti, pa je mnogima ovo bilo pravo iznenađenje

Brzo nakon razvoda, Tom je stupio u brak s glumicom Nicole Kidman. S druge strane Rogers se tek 2003. udala za filmskog producenta Chrisa Ciaffa, a s njim je i danas u vezi. Mimi je isto tako, napustila crkvu Scijentologije. 

Podsjetimo, prvi koji su imali priliku pogledat novi nastavak filma Top Gun bili su princ William (39) i vojvotkinja Kate Middleton (40).
Cruise je organizirao posebno prikazivanje filma Top Gun: Maverick za članove kraljevske obitelji i prijatelje u Londonu mjesec dana prije službene premijere na filmskom festivalu u Cannesu.

Tom je dočekao i pozdravio članove kraljevske obitelji, a projekcija je održana u kinu na Leicester Squareu pa je tako doživljaj bio poseban budući da se radi o jednom od najvećih filmskih platna u Velikoj Britaniji. Osim Williama i Kate, film su gledale Sophie Wessex, princeza Eugenie i odabrani krug prijatelja.

Foto: Profimedia

- Bila je to vrlo neobična premijera, ali Tom nije previše razmišljao nakon što je saznao da je princ William veliki obožavatelj filma - otkrio je prijatelj kraljevskog para te dodao kako je kino bilo zatvoreno za ostale posjetitelje kako bi se osigurala privatnost za odabrano društvo. Cruise je u filmu utjelovio kapetana Petea ''Mavericka'' Mitchella, a nastavak se snimao od 2018. do 2019. godine. Iako je premijera bila zakazana za 2019. odgođena je zbog snimanja scene u avionu koja je bila veoma zahtjevna, a potom je datum dodatno pogurnut zbog pandemije koronavirusa.

Inače, prvi nastavak filma premijerno je prikazan prije 30 godina, kada je Cruise utjelovio mladog i nemarnog učenika Mitchella. Upravo je ovaj film u zvijezde vinuo popularnog glumca, a mnogi ga smatraju jednim od najboljih filmova 80-tih koji je tada zaradio 176 milijuna dolara.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

 

Ključne riječi

Komentara 1

BL
blizak
22:36 28.05.2022.

....vrazja posla!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije