Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Rim Tim Tagi Dim! Germania nudi najveći tečaj na pobjedu Baby Lasagne!

Baby Lasagna
07.05.2024.
u 14:21

Ovakvu priliku ne smijete propustiti!

Švedski Malmö ovih je dana obojan u crveno-bijelo! U 68. izdanju izbora za najbolju pjesmu Eurovizije Hrvatska je kao svojeg predstavnika poslala 28-godišnjeg Marka Purišića, poznatijeg kao Baby Lasagnu, čija pjesma „Rim Tim Tagi Dim” ne prestaje odzvanjati ulicama trećeg najmnogoljudnijeg grada Švedske.

Cjelokupna ponuda za Eurosong u Germaniji

Marko će u prvom polufinalu (7. svibnja) na pozornicu izaći sedmi po redu, a mnogi ga smatraju jednim od najvećih favorita da ove godine ode do kraja. Njegov hit s kojim će predstaviti Hrvatsku na ovogodišnjem izdanju Eurovizije već sada na Youtubeu ima kombinirano 10 milijuna pregleda, a da bi Marko mogao prvi hrvatski pobjednik još od Emilije Kokić (Riva) koja je 1989. godine s hitom 'Rock me' poharala švicarsku Luzanu svjedoči i ponuda Germanije koja na pobjedu Marka, odnosno Baby Lasagne, nudi fenomenalan tečaj 2.70!

U ponudi 'Specijali' na Germania Sport kladionici možete pronaći okladu koja se ne smije propustiti, s tim da je Germania isto tako pripremila primamljive tečaje i za sve ostale sudionike na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu Eurovizije. Uz Baby Lasagnu, kao najveći favoriti nameću se Švicarci (4.50) te Talijani (6.0), dok za sve one koji vole okušati svoju sreću na autsajderu je tu Moldavija (250).

Isto tako, valja naglasiti kako u Germaniji možete odigrati i kako će Marko proći u odnosu na druge balkanske predstavnike. Na Albaniju je tečaj 80, na Srbiju 40, Sloveniju 25, dok je najbliži Baby Lasagni Grčka na koju se nudi tečaj 5. Ako pak smatrate da će Marko biti bolje plasiran od ostalih balkanskih predstavnika, na tu okladu nudi se tečaj 1.10.

Marku želimo puno sreće, kako u polufinalu, tako i u finalu koje dolazi, a za sve one koji još uvijek nisu sigurni jesu li spremni okušati sreću u Germaniji na njegovom hitu savjetujemo da još jednom poslušaju pjesmu „Rim Tim Tagi Dim“ nakon čega odgovor na pitanje 'je li to pobjednička pjesma' dolazi sam od sebe…

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije