potencijalni kupac

Robbie Williams želi kupiti kuću u kojoj je umro Michael Jackson

robbie
Pixsell
26.03.2012.
u 11:16

Pjevač je vilu koja ima sedam spavaćih soba i 13 kupaonica i prodaje se za 23,9 milijuna dolara razgledao u četvrtak i jako mu se sviđa.

Pjevač Robbie Williams prvi je zainteresiran kupac za kuću u Los Angelesu u kojoj je u lipnju 2009. umro Michael Jackson, prenosi portal TMZ. Kuća sa sedam spavaćih soba, 13 kupaonica, kinodvoranom, teretanom i bazenom prodaje se za 23,9 milijuna dolara. Vilu koja se nalazi u četvrti Holmby Hills, zapadno od Los Angelesa, Williams je razgledao u četvrtak i navodno mu se jako svidjela. Robbie trenutačno živi na Beverly Hillsu na imanju koje je za 16 milijuna dolara kupio prije četiri godine.

Ključne riječi

Komentara 1

NY
Nyc1
18:47 26.03.2012.

Taj polako ide stopama MJa ! Jos malo pa ce i on otvoriti djecji vrtic !?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije