holivudski glumac

Robert De Niro (80) otkrio kako se snalazi u ulozi oca: 'Tako je kako je'

Robert De Niro
Foto: Profimedia
1/19
19.10.2023.
u 22:00

U nedjeljnom intervjuu koji je objavljen u Guardianu, De Niro je otkrio da roditeljstvo s godinama ne postaje lakše, no da uživa u svakom trenutku.

Holivudski glumac Robert De Niro (80) u travnju je postao otac po sedmi put, a s roditeljskom ulogom susreo se prvi put  još 1971. godine kada je usvojio kćer tadašnje supruge Diahnne Abbott. Najmlađu kćer Giju Virginiju dobio je s partnericom Tiffany Chen, a glumac je sada otkrio kako se snalazi u ovoj ulozi u svojim godinama. 

U nedjeljnom intervjuu koji je objavljen u Guardianu otkrio je da roditeljstvo s godinama ne postaje lakše, no da uživa u svakom trenutku.

- Tako je kako je. U redu je. Mislim, ne dižem teške stvari. Tu sam, podržavam svoju djevojku, ali ona obavlja posao. I imamo pomoć, što je jako važno – otkrio je glumac. Uz to, napomenuo je da je odnos s bebom drugačije nego s njegovom odraslom djecom i njegovim unucima.

- Ne razgovaram s odraslom djecom onako kako razgovaram sa svojom bebom ili na način na koji razgovaram sa svojom 11-godišnjakinjom, iako je prilično pametna – rekao je.

VEZANI ČLANCI

 

Podsjetimo, De Niro je 1971. godine usvojio Drenu De Niro, kći glumice Diahnne Abbott s kojom je kasnije dobio i sina Raphaela. S bivšom djevojkom Toukie Smith dobio je sinove blizance Aarona i Juliana, a s Grace Hightower dobio je sina Elliota i kći Helen.

Dodajmo da je Robert i u lipnju govorio o očinstvu, a tada je rekao da njegova starija djeca nisu upoznala svoju polusestru. 

 - Ne još, ali budu, čekamo pravi trenutak, mnogo nas je, pa nas nije lako u isto vrijeme sve skupiti na jednom mjestu - rekao je.

Inače, kćer mu je došla na svijet u travnju, a glumac je tu informaciju sa svijetom podijelio tek krajem svibnja.

De Niro je dijete dobio s partnericom Tiffany, a par je vezu obznanio javnosti prošle godine kada su uhvaćeni zajedno dok su slavili njegov 78. rođendan u Francuskoj. Njih dvoje upoznali su se 2015. godine tijekom snimanja komedije ‘Pripravnik‘. Chen je producentica koja je radila na projektu, a De Niro je imao glavnu ulogu, zajedno s Anne Hathaway. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije