milo za drago

Rodu Stewartu psihijatri su pomagali da preboli razvod

Rod Stewart
Pixsell
05.10.2012.
u 11:25

Roker je jako teško podnio raspad devetogodišnjeg braka s Rachel Hunt, ali uvjeren je da je tu bol morao proživjeti jer je u prošlosti i on slomio previše ženskih srca

Roker i zavodnik Rod Stewart (67) morao je potražiti pomoć psihijatra ne bi li podnio razvod od supruge Rachel Hunt koja ga je 1999. ostavila nakon devet godina braka.

Otac osmero djece s četiri različite žene teško je podnio tu rastavu, ali uvjeren je da ju je zaslužio jer je u prošlosti slomio previše ženskih srca.

– Posjećivao sam čak dva psihijatra i bračnog savjetnika da shvatim da je tom braku zbilja kraj. Ali cijelo vrijeme znao sam da je to sudbina koja mi vraća milo za drago zbog svih onih žena iz moje prošlosti koje sam povrijedio. Platio sam i priznajem da me je krvavo boljelo – ispričao je za Daily Mail Rod koji s tek sada prežaljenom Rachel ima dvoje djece, Reneea (20) i Liama (18).  

Rod je trenutačno opet u braku, ovaj put s Penny Lancaster, majkom svoje dvoje najmlađe djece Alastaira (6) i 19-mjesečnog Aidena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije