ZVIJEZDE

Roško podnio ostavku

26.03.2003.
u 00:00

ZAGREB - Željko Roško, vršitelj dužnosti urednika HTV-ovih dnevnih informativnih emisija, podnio je zahtjev za razrješenje s te funkcije koji će privremeni ravnatelj HTV-a Vanja Sutlić prihvatiti.

- U skladu s tim Roška ću rasporediti na odgovarajući novinarski posao, dok uredničku dužnost može obavljati do prihvaćanja nove privremene organizacije - rekao je Sutlić. Roško jučer nije htio dati nikakvu izjavu povezanu uz taj svoj potez. (B. Ma.)

Tom Cruise prvi čestitao bivšoj ženi

HOLLYWOOD - Nakon što je Nicole Kidman osvojila Oscara za najbolju žensku ulogu u filmu "Sati", počele su stizati čestitke. Prvi koji je to učinio bio je njen bivši suprug Tom Cruise, pokazavši se kao pravi gentleman. Kada je glumica uključila svoj mobitel nakon dodjele, prvi poziv stigao je iz Novog Zelanda gdje njen bivši suprug snima svoj novi film.

- Čestitam ti na ovoj divnoj nagradi. Bila si divna u filmu i apsolutno zaslužuješ nagradu. Uživaj u ovoj večeri - rekao je Tom. Oduševljena je Kidmanica navodno zaplakala nakon tih riječi. (Zo. Š.)

t.A.T.u. triput na dan

MOSKVA - Lezbijski pop duo t.A.T.u. ne prestaje s pokušajima šokiranja javnosti. Nedavno su izjavile kako čak tri puta na dan vode ljubav. Julia i Lena tvrde kako seks prakticiraju ujutro, za ručka i kasno navečer. U intervjuu za njemačke novine djevojke su izjavile da se uistinu vole te da imaju fenomenalan ljubavni život. Ruskinje su dodale kako spavaju i s muškarcima, no to im nije nimalo zabavno. (Zo. Š.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije