To joj je baš seksi

Rozga komentirala trbuščić: "Najela sam se taj dan!"

rozga
Ivo Čagalj/Pixsell
10.04.2013.
u 15:25

Pjevačica je komentirala tijekom gostovanja na Narodnom radiju svoj "ispali" trbuščić.

Jelena Rozga komentirala je tijekom gostovanja na Narodnom radiju svoj "ispali" trbuščić na nedavnom nastupu te se osvrnula na kritike koje je izazvala svojom novom pjesmom "Nirvana".

- Nikad se ne možeš naviknuti na ružne komentare, ali ih možeš zanemariti i jednostavno ne čitati. Tužno je kad kolege pričaju negativno o tebi, ali već sam navikla. Živa sam i zdrava i hvala Bogu na tome, rekla je Rozga na Narodnom. - Mogu i ja malo, taj dan sam se baš fino najela, mama je odličan ručak pripremila. Što ima veze, to je seksi, kažu, kad malo izađe, objasnila je pjevačica.

Komentirala je i činjenicu da već dugo vremena nitko ne zna tko joj je dečko, već svoju intimu uspješno skriva. - Ne sakrivam se, živim normalno, ali jednostavno ne pričam i ne izazivam. Nismo doma stalno, normalno živimo i radimo, zaključila je Rozga.

>>Jelena Rozga i Halid Bešlić na Jarun Piknik Festivalu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije