regionalna zvijezda

Ruši sve rekorde: Otkriveno koliko je Aleksandra Prijović zaradila za tri nastupa u noćnom klubu

Beograd: Aleksandra Prijović je za doček Nove godine nastupila u Sava centru
Foto: Antonio Ahel
1/13
09.01.2024.
u 20:48

Inače, nakon što je rasprodala pet zagrebački Arena, najavila je novi koncert u Gradskom vrtu u Osijeku i rasprodala ga za samo tri sata od najave!

Velika srpska zvijezda Aleksandra Prijović (28) u posljednjih nekoliko mjeseci postala je jedna od najtraženijih pjevačica u regiji, a osim milijuna koje je zaradila na koncertima diljem bivše Jugoslavije na turneji "Od istoka do zapada", odradila je i nekoliko nastupa u klubovima.

Tako je uoči dočeka Nove godine nastupala u Beogradu i to tri večeri zaredom, a za samo sat vremena pjevanja zaradila je 100 tisuća eura, donosi Kurir.  

Inače, nakon što je rasprodala pet zagrebački Arena, najavila je novi koncert u Gradskom vrtu u Osijeku i rasprodala ga za samo tri sata od najave! Nakon što je najavila i drugi datum, i taj je rasprodala u manje od jednog dana pa je odmah najavila i treći! Prvi koncert održat će se 13. veljače, drugi 14. veljače, a treći 15. veljače.

VEZANI ČLANCI

''Moram prvo još jednom zahvaliti svima koji su kupili karte i ponosno najavljujem još jedan koncert u Osijeku. Vidimo se i 15. 2. Nikada iskreno ne razmišljam o tome koliko će biti dana, sada hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lijepo. Naravno da što je veći broj koncerata, veći je uspjeh, ali mislim da ne treba ni pretjerivati. Mislila sam da poslije Zagreba, kada je u pitanju Hrvatska i prodaja karata, ne može luđe, ali onda se dogodio Osijek. Nitko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve'', poručila je Prijović svojim obožavateljima preko Extra FM-a.

Pet zagrebačkih koncerata regionalne zvijezde iza nas je, a o ovom uspjehu govorit će se još dugo. Naime, Prijović je prva kojoj je pošlo za rukom dvoranu na Laništu napuniti pet puta. Prijović je tijekom turneje nastupala diljem regije, a o ovom uspjehu govorila je i u svojem gostovanju na Blic televiziji i otkrila koga je sve od kolega zvala da gostuju te tko se nije odazvao pozivu. Naime, Aleksandra je tijekom pet koncerata ugostila Acu Pejovića, Željka Samardžića, Bojana Vaskovića iz Lexington benda, Milicu Todorović, MC Stojana i Teu Tairović, Sašu Matića, Natašu Bekvalac, Jelenu Rozgu, Lepu Brenu, Dejana Matića, Osmana Hadžića i Mayu Berović. No, pjevačica je sada otkrila i koga je pozvala, a nije se odazvao.

Beograd: Aleksandra Prijović je za doček Nove godine nastupila u Sava centru
1/20

– Meni je žao što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle biti moje gošće, iako sam to jako željela, jer poštujem njihove karijere i sve ono što one rade. Uvijek sam tu, da podržim kvalitetu, rad, nešto što vrijedi, što publika voli. U ovom slučaju, Milica je tu mojih godina, Tanja je malo starija, ali volim kada moje mlađe kolege dođu, svi se zajedno podržavamo i dajemo vjetar u leđa jedni drugima. Još jednom želim zahvaliti Milici. Nije bila gost na koncertu, nije mogla, ali je došla, ispala je jedan veliki car, podržala me i bila je jako vesela, bila je ponosna. Nas dvije smo pričale nakon koncerta i rekla mi je: “Radujem se, jer smo nekada nas dvije zajedno počele, a pogledaj gdje smo danas“ – rekla je Aleksandra.

VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom: 'Puno je tu rada'

Ključne riječi

Komentara 3

BP
Besposlen pop
07:04 10.01.2024.

Može li jedan dan bez vijesti iz komšiluka? Unaprijed zahvaljujem

DU
Deleted user
20:15 11.01.2024.

prije je bilo svaki drugi dan sad je svaki dan po clanak o dami…….

DE
Delmaticus
09:36 10.01.2024.

Cajke razaraju našu Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije