I oni su u haljinama

Pravoslavna crkva ismijana zbog osude Conchite

Conchita Wrust
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.05.2014.
u 11:17

Ruska pravoslavna crkva osudila je pobjedu Conchite Wurst na Eurosongu. Zbog te osude postali su, naime, predmet izrugivanja na društvenim mrežama...

Ruska pravoslavna crkva osudila je pobjedu Conchite Wurst na Eurosongu. No, zbog osude postali su predmet izrugivanja na društvenim mrežama. Ruski bloger Rustem Adagamov na Twitteru je objavio fotografiju ruskih svećenika odjevenih u halje uz poruku: Ruska pravoslavna crkva kategorički se protivi bradatim muškarcima u haljinama!

Čelnik ruskog crkvenog odjela za odnose s javnošću Vladimir Legoyda izjavio je kako je Conchitina pobjeda moralno propadanje i agresivno dokazivanje zapadnjačkih kulturnih normi.

>>Conchita: Već sam u vrtiću počeo nositi maminu odjeću!

Ključne riječi

Komentara 9

SV
svepolako
11:44 15.05.2014.

ismijani od koga? od gay lobija i ruskih soroševaca na društvenim mrežama

JO
JohnDoe
12:30 15.05.2014.

A ova/j Conchita je kao normalan?

Avatar balen
balen
13:51 15.05.2014.

Razlika je u tome što se Conchita zajebava, a vi su mrtvi-ozbiljni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije