RUŽIONA

S rock ekipom možete zaružiti utorkom navečer na HTV-u

Martina Validžić
Marko Lukunić/Pixsell
11.02.2012.
u 09:00

Na drugom programu HTV-a počela je glazbena emisija u kojoj glavnu riječ vode muzičari

Možda se činilo kao da je HTV potpuno zaboravio na glazbu, osobito rock, no nova emisija koja je krenula u utorak navečer na Drugom programu dokazuje suprotno. “Ružiona” je glazbena emisija posvećena rock glazbenicima, a ekipu koja će nas voditi uzbudljivim glazbenim vodama čine Zoran Stajčić, Marija Pajić, Velimir Grgić i Martina Validžić, dok je autor koncepta Zoran Pezo.

– Žao nam je što smo zgurani u kasni termin, no moramo biti sretni s onim što imamo – rekla nam je Martina Validžić, urednica redakcije koja je i iz osobnih razloga sretna što se rock vraća na male ekrane.

– To je ono što i mene zanima i sretna sam što glazbenici i oni koji su već godinama na sceni i oni koji tek startaju imaju prostor – rekla nam je Martina.Koncept emisije malo je drukčiji, pa tako “Ružiona” nema klasičnog voditelj.

– Odlučili smo tu ulogu prepustiti glazbenicima, pa neka sami odluče kako bi jedna glazbena emisija trebala izgledati – objašnjava Martina i nastavlja: – U prvoj emisiji naši gosti, ali i domaćini bili su Kawasaki 3p. U sljedećim emisijama gledatelje očekuju još brojna rokerska imena kao što su The Bambi Molestersi, Lollobrigida, Vatra, a ekipa “Ružione” planira uvođenje i novih rubrika, kolumni i slično – objasnila nam je Martina Validžić koja vodi i dvije emisije na Hrvatskom radiju.

Ključne riječi

Komentara 3

LU
ludoglavi
09:54 11.02.2012.

ajd hvala Bogu da se bar na hateveju pojavljuje neka emisija o urbanoj glazbi nasuprot onim tragedijama na rtlu i novoj posvečenima folk kičem i instant zvijezdama u regionu. u vtijeme rata bi izthompsoniral radio kad bi netko slušal cajke.

Avatar alien79
alien79
12:21 11.02.2012.

Muzičari ili glazbenici??? \'Mnogo smo jaki\', ha?

AX
axl
17:50 11.02.2012.

za svaku pohvalu,što više takvih emisija tim bolje.jedino tako se boriti sa zaglupljivanjem rtl i nove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije