Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivani obrat

Sad mu je žao! Jovan napokon otkrio zbog čega je odbacio Paulinu

Foto: RTL
1/2
13.02.2019.
u 07:30

Ne zna opisati što je ljubav, no zna što je ljubavna bol, više je puta imao slomljeno srce zbog neuzvraćene ljubavi

Jovan Karapandža, usamljeni Slavonac iz Mlake Antinske pokraj Vinkovaca, odlučio je konačno progovoriti o svojoj kratkotrajnoj romansi s Paulinom Tomičić, kuharicom u bolnici iz Siska, koja je u jednoj od prošlih epizoda “Ljubavi na selu” šokirala javnost.

Podsjetimo, Jovan i Paulina javno su izmijenili nježnosti, a onda ju je on, na iznenađenje svih, poslao kući! Njegov je potez doživio brojne osude, a on je tek nama odlučio objasniti što se zapravo dogodilo.

Žao mi je što nisam poveo Paulinu, no bio sam uvjeren da se ona tamo neće snaći – rekao je Jovan koji je najviše iznenadio 38-godišnju kuharicu koja se pri odlasku iz showa osjećala iznimno odbačeno. Jovan je svjestan da su djevojke bile uvjerene da se dogodilo nešto više od poljupca, no kaže da svi imaju pravo na svoje mišljenje, a da će ono što se stvarno između njih dogodilo ostati tajna. U show je ušao jer ga je prijavio prijatelj, što je prihvatio kao izazov, jer voli avanture.

Za ljubav je spreman učiniti sve, samo nikada ne bi prodao životinje i napustio farmu. Jednom se probudio u tri u noći kako bi djevojci odnio bombonijeru. Ne voli umišljene žene i smatra da se prava ljubav ne očekuje nego se jednostavno dogodi, no do sada je nije pronašao.

Foto: RTL
Srce mu je više puta bilo slomljeno zbog neuzvraćene ljubavi, ali najveću bol doživio je kada mu je umrla baka od koje je naslijedio imanje i OPG. Ona mu je najviše pomagala u poslu, sve ga je naučila, a savjetovala mu je da pronađe djevojku koja voli životinje, selo, ali i njega. Prošle godine bio je baš jako zaljubljen, no djevojka se, nažalost, odselila u drugu državu, a on u ljubav na daljinu ne vjeruje.

Nije u vezi, a možda je razlog tome što u selu u kojem živi nema vršnjaka. Važno mu je da je djevojka dobra u duši, da nije zlobna ili pokvarena, a savršena partnerica ona je s kojom se ljubav dogodi i zbog koje mu srce zaigra. Za slavne žene nije previše zainteresiran, no vrlo bi rado intimnije upoznao voditeljicu Marijanu Batinić koju bi pozvao na večeru. •


Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon prekida. 

 

Komentara 10

LO
Long
09:25 13.02.2019.

Mladi srbin. Pokazao je u emisiji kad je pozvao cure na farmu da nije slavonac, nego srbendara iz Slavonije. Obukao nosnju, a sa nje skinuo obiljezja Hrvatske.

Avatar kruno60
kruno60
08:28 13.02.2019.

Koliko samo prostora za ovakve bezvezarije!

Avatar Danijel.Hrzic
Danijel.Hrzic
10:41 13.02.2019.

Skužio da opet nebu jeb..al godinama, ona mu jedina dala, osladilo mu se i sad bi još...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije