Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila istinu

Seks - simbol 80-ih: Otac me brutalno pretukao, ležala sam u lokvi krvi

Foto: NISYDN/Pixsell
1/5
11.12.2017.
u 17:54

Samantha Fox napisala je autobiografiju u kojoj je opisala kako ju je jednom prilikom otac, koji je imao problema s alkoholom i drogom, pretukao.

Sredinom 80-ih u Velikoj Britaniji, ali i šire, tada mega popularnoj princezi Diani svojom popularnošću konkurirala je samo Samantha Fox.

Ona je uz Dianu te Margareth Tacher bila osoba koju su u to vrijeme najviše fotografirali i čija se slika najčešće pojavljivala u medijima. Fox je postala pop zvijezda i prodala je preko 30 milijuna ploča, a kad su se na njenom računu počeli gomilati milijunski iznosi njen otac Pat preuzeo je brigu o njenim financijama, piše Mirror. Međutim, njen otac u to vrijeme imao je problema s alkoholom i bio je ovisnik o drogama što je često izazivalo  kod njega i agresivno ponašanje i jednom je brutalno pretukao Samanthu koja je ostala ležati u krvi pored bazena.

Njena mama Carole 1988. godine rastala se od njenog oca jer se više nije mogla nositi s njegovim problemima, a sve ove informacije Samantha Fox, koja je bila seks simbol 80-ih, otkriva u svojoj biografiji "Forever" koja je od sutra u prodaji.  U jednom od poglavlja Samantha je opisala i kako ju je otac napao. 

1/21

- Mjesecima sam ga molila da mi zamijeni radio u automobilu, ali on je uvijek bio previše pijan i nije to napravio, pa sam zamolila tjelohranitelja Davea da to napravi. To je mog oca izbacilo iz takta i počeo me divljački udarati, pala sam na pod i molila ga da prestane. Rukama sam pokrila lice, a on me i dalje cipelario, bila sam uvjerena da će me ubiti. Moja sestra Vanessa je čula moje urlike i uspjela je oca maknuti od mene, a ja sam otpuzala ispred kuće. Međutim, on je krenuo za mnom i gađao me bocom. Susjed koji me ugledao u lokvi krvi dok sam ležala uz bazen savjetovao mi je da ne zovem policiju jer bi tako tati uništila život - piše Samantha.

U bolnici su liječnici ustanovili kako je pjevačica slomila dva rebra, imala je modricu na oku i ogrebotine. Kada je otpuštena iz bolnice odlučila je odseliti se od tate i živjeti sama.

- Plakao je i molio da mu oprostim, ali nisam mogla - napisala je Fox. Kasnije je saznala kako je otac njen novac trošio na alkohol i drogu. Prije njegove smrti 2000. godine oprostila mu je sve. 

Komentara 4

SC
schwertransport
19:01 11.12.2017.

zafalilo love

LA
lauda
17:58 11.12.2017.

Samo pretukao? Silovanje - ništa???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije