podijelio s pratiteljima

Samo dva mjeseca nakon što mu je preminuo jedan brat, Rod Stewart potvrdio: 'Otišao mi je i drugi brat'

Foto: profimedia
1/7
30.11.2022.
u 19:48

Opisujući svoju pokojnu braću kao 'nezamjenjive prijatelje', Rod je rekao da je 'izgubio dva svoja najbolja prijatelja u razmaku od dva mjeseca'

Roderick David „Rod“ Stewart (77), britanski rock i pop pjevač potvrdio je pratiteljima na Instagramu da je izgubio brata Boba. Samo dva mjeseca nakon što mu je preminuo drugi brat Don, pjevač je potvrdio da je Bob umro u utorak navečer, u 89. godini. Opisujući svoju pokojnu braću kao 'nezamjenjive prijatelje', Rod je rekao da je 'izgubio dva svoja najbolja prijatelja u razmaku od dva mjeseca', a dodao je i da se Bob 'pridružio Donu na velikom nogometnom terenu na nebu'.

- S velikom tugom javljam da sam sinoć ostao bez mog brata Boba, koji se pridružio mom bratu Donu na velikom nogometnom igralištu na nebu. RIP Don i Bob 'nezamjenjivi prijatelji' - napisao je glazbenik.

Rod je preplavljen sućutima svojih pratitelja, a britanski voditelj Piers Morgan napisao mu je: "Kako tužno... najdublja sućut svima vama. RIP Bob".

Rod također ima dvije sestre Peggy i Mary, a u svojoj izjavi na Instagramu nije naveo uzrok smrti. Podsjetimo, glazbenik je u rujnu otkrio da je njegov brat Don preminuo u dobi od 94 godine, samo 48 sati prije smrti kraljice Elizabete II.

"Bilo je to strašnih 48 sati. Izgubili smo mog brata Dona u utorak u 94. godini, a danas smo svi izgubili njezino veličanstvo kraljicu Elizabetu II. u 96. godini", napisao je tada. 

VIDEO>>Kralj Charles zabranio kuharima da spremaju jedno od omiljenih jela Kate Middleton, a ovo je razlog za taj potez

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:36 30.11.2022.

Šteta, momci tek počeli život 🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije