Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT JE I SPOL

Samozatajni Jerko Leko s novom odabranicom je dobio prinovu

ARHIVA - 2012. Zagreb: Jerko Leko i Iva Šari? odlaze iz rodilišta s novoro?enom bebom
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
20.02.2024.
u 13:32

O novoj odabranici Jerka Leke poznato je samo da se zove Ivana te da je rodom iz Livna

Trener NK Jaruna i bivši igrač u našoj nogometnoj reprezentaciji, Jerko Leko u novoj vezi te je s djevojkom Ivanom nedavno dobio kćer, doznaje Story. Samozatajni bivši nogometaš, a sada nogometni trener, trudi se svoj privatni život držati podalje od očiju javnosti i zato nije htio komentirati novosti na ljubavnom planu i dolazak prinove i samo se zahvalio na čestitkama povodom rođenja kćeri.

O novoj odabranici Jerka Leke poznato je samo da se zove Ivana te da je rodom iz Livna. I dok je bio u braku s Ivom Šarić, s kojom je dobio sinove Carlosa i Leona, nije često pričao o privatnom životu i tek su u rijetkim prilikama nogometaš i bivša manekenka govorili o svojoj vezi. - Prvi put kad sam ugledao Ivu bio sam oboren s nogu, pa s pravom mogu reći kako sam se zaljubio na prvi pogled - priznao je Leko u jednom intervju dok je bio na početku veze s Ivom, a ništa manje očarana nije bila ni Iva.

VEZANI ČLANCI

- Jerko je bio krajnje spontan, prirodan, vrlo duhovit i vidjela sam da smo po mnogo čemu slični. Bio je iskren prema meni što je ujedno bilo i najvažnije za početak naše veze - objasnila je Iva tada. U lipnju 2012. godine u crkvi sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci ozakonili su svoju četverogodišnju vezu.

GALERIJA Više se ne skrivaju: Glumica iz 'Kumova' i glazbenik koji se lani razveo uživaju u ljubavi

ARHIVA - 2012. Zagreb: Jerko Leko i Iva Šari? odlaze iz rodilišta s novoro?enom bebom
1/16

Na izlasku iz crkve mladencima su njihovi gosti čestitali gromoglasnim pljeskom, tamburaši su zasvirali pjesmu "Sad kad došla si". Sa euforičnim svatovima zapjevao je i bračni par, a zatim su sjeli u Jaguar, na kojem je dominirao veliki bijeli cvjetni aranžman i odvezli se do Golf&Country klubu gdje su priredili feštu za svojih 300 uzvanika. 

Njihova bračna sreća potrajala je do 2017. godine kada su donijeli odluku da će se rastati, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Iva Šarić je sada u braku s nogometašem Dinama Brunom Petkovićem s kojima ima sina Adriana. Par je bračne zavjete izmijenio krajem prošle godine na intimnoj ceremoniji i to na dan kada je Iva slavila svoj 35. rođendan. 

VIDEO Sabina Glasovac o natjecanju za Miss Hrvatske 1996.: 'Ja sam došla ovdje pobijediti'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
14:06 20.02.2024.

Ako je cura iz Livna onda je to izvorno prava hrvatska cura poput BiH selektora ponosne balkanske nogometne repke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije