iznenadili smo...

Sandra Bagarić: Ljubavne krize se događaju svima

Sandra Bagaric
16.02.2013.
u 11:00

Operna pjevačica sljedeće godine će proslaviti 20 godina profesionalne karijere ali još ne zna kako će obilježiti taj datum

Operna diva Sandra Bagarić našla se u društvu velikih hrvatskih glazbenika na novom kompilacijskom albumu svog prijatelja Luke Bulića \"Na kamenu bijelom\".

Što još možemo očekivati od vas?

– Sada sam zakoračila u jedan potpuno drugačiji žanr u kojem ima malo pop glazbe, a nema toliko visina i koloratura. Imam bendić s kojim radim na pjesmama koje će biti baš za srce i dušu s dobrim i lako pamtljivim tekstovima.

Sljedeće godine slavite dvadeset godina profesionalne karijere, što pripremate?

– Još ne znam, svakako će to biti nekakav koncert, presjek svih 20 godina u kazalištu Komedija, s brojnim gostima i prijateljima. Strašno se veselim tomu.

Kako ste proslavili Valentinovo?

– Ja Valentinovo napravim svaki dan, a budući da nisam imala novca, muž je dobio poklon aluzivnog karaktera. Mislim da je nakon 20 godina veze to jako želio, a i zaslužio.

Obožavate književnost, koju knjigu sada čitate?

– Ruski roman \"Oblomov\" s prekrasnim rečenicama koje su jako spore, pune boja, mirisa i slavenske duše.

Svađate li se sa suprugom, imate li kriza?

Ljubavne krize događaju se svima i po nekoliko puta dnevno, a oni koji tvrde da to nije istina - lažu. Sami se rađamo i umiremo, ne trebamo previše očekivati od drugoga. U tome je tajna!

Ključne riječi

Komentara 8

PE
peace7
10:02 18.02.2013.

Ljudi ne vole sretne i nasmijane ljude a Sandra nije kriva sto ima taj dar.Sandra samo siri tu pozitivnu energiju jer to je neunistivo a sve ostalo je prolazno....

PI
pikobodljic
12:00 16.02.2013.

Možda bi mogli u Večernjaku malo pogledati tko je autor kompilacije "Na kamenu bilom" Luka Bulić ili Niko Bulić???

FE
Fedele
11:19 16.02.2013.

Sandra Bagarić živi od pjesme. Sandrin otac Božo Bagarić ( Centar SDB Zenica, BiH ) je zatvarao one koji su pokušavali slobodnije zapjevati ! Čudna neka vremena. :((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije