Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operna diva

Sandra Bagarić otkrila da ne voli glamur: 'Seksepil je imati u sebi i erotičnost i ženstvenost'

Sandra Bagarić
Foto: Gorna Jakuš/PIXSELL
1/10
03.02.2022.
u 16:51

Operna pjevačica i glumica Sandra Bagarić (47) otkrila je svoje životne navike koje joj pomažu da se svakodnevno opusti i barem nakratko riješi stresa.

Operna pjevačica i glumica Sandra Bagarić (47) otkrila je svoje životne navike koje joj pomažu da se svakodnevno opusti i nakratko riješi stresa, a barem sat vremena dnevno provede u prirodi te istrči oko 20 kilometara.

-Moj suprug kaže da trčim, budući da me ne može pratiti pa se brzo hodanje kod nas naziva trčanje- ispričala je Sandra u emisiji 'Kod nas doma'.

Otkrila je i kako jako voli kuhati i jesti, ali i kako je upravo aktivan način života tajna njezine vitke figure i mladolikog izgleda, a priznala je i kako uopće ne voli glamur.

-Imala sam nedavno nastup i čim sam došla doma skinula sam i crveni lak i ruž. U zadnje vrijeme samo kupujem pidžame i to one muške i trenirke. Seksepil je imati u sebi i erotičnost i ženstvenost i možeš biti u poderanoj trenirci a da netko kaže: 'Wooow ona je došla''.

-Stalno nas bombardiraju ružnim vijestima pa se ja kroz svoje trčanje čistim i tažim ljepotu u prirodi- dodala je operna diva.

Sandra je u listopadu prošle godine posjetila je svoju obitelj u Sarajevu i podijelila na Facebooku nekoliko fotografija na kojima je s roditeljima i s mlađom sestrom. - Sarajevo, mama, tata i seka - napisala je Sandra uz fotografije, a obožavatelji su joj poručili kako im je sada jasno od koga je naslijedila ljepotu. Sandra je s obitelji rodnu Bosnu i Hercegovinu napustila 1992. godine.

VIDEO Ksenija Pajić nominirana je za Večernjakovu ružu: "Ljudi su željni nasmijati se, malo se opustiti"


 

 

Ključne riječi

Komentara 2

HU
Humbleandhonest
17:46 03.02.2022.

Ona kad progovori razbije svaku moguću ideju o ženstvenosti i erotičnosti.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
17:38 03.02.2022.

Sandra reče jednom da joj je najdraže " na zadnjem sjedištu moga auta ! "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije