konačna odluka

Sandra Bullock kamionom pokupila stvari iz suprugove kuće

BULLOCK
Pixsell
04.04.2010.
u 13:20

Dok je njen muž Jesse James u klinici na liječenju, ispred kuće u Los Angelesu primijećen je kombi i radnici koji su u njega unijeli neke komade namještaja i kutije

Glumica Sandra Bullock potvrdila je svoju odluku da se rastane i odseli iz svojeg bračnog doma u Los Angelesu. Naime, dok je njen suprug Jesse James u Arizoni u klinici za liječenje seksualne ovisnosti u nadi da će tako spasiti njihov brak, ispred njihove kuće primijećen je kamion za selidbu. Radnici su se ispred kuće zadržali oko sat vremena i iz nje iznijeli kauč, neke komade namještaja i puno kartonskih kutija.

Sandrin i Jesseijev petogodišnji brak raspao se kada je glumica prije nekoliko tjedana saznala da ju je on varao s modelom Michelle McGee. A poslije tog saznanja pojavilo se u javnosti još nekoliko priznanja njegovih ljubavnica kao i otkriće da je žene upoznavao i spavao s njima čak i preko interneta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije