FORBES OBJAVIO

Sandra Bullock najbolje plaćena glumica u Hollywoodu

SANDRA
Pixsell
04.08.2010.
u 13:25

Sandra je sa zarađenih 56 milijuna dolara između lipnja prošle i ove godine glumica koja je u proteklih godinu dana zaradila najviše.

Sandri Bullock možda su se zatvorila jedna vrata, no prozor je zato širom otvoren! Iako joj u ljubavnom životu ne cvjetaju ruže, 46-godišnja glumica ne može biti zadovoljnija kad je riječ o poslu.

Oskarovka, koja je svoj zlatni kipić dobila zahvaljujući ulozi u drami “Priča o prvaku”, našla se na prvom mjestu Forbesove liste najbolje plaćenih hollywoodskih glumica. Osim toga, Sandra je sa zarađenih 56 milijuna dolara između lipnja prošle i ove godine glumica koja je u proteklih godinu dana zaradila najviše. Bullock stoga ovih dana uživa u plodovima svoga rada odmarajući se i ne odvajajući se od posvojenog sinčića Louisa Bardoa, kojeg zasipa darovima.

Na listi najbogatijih slijede je Reese Witherspoon i Cameron Diaz, koje su svoj račun podebljale za po 32 milijuna dolara te dijele drugo i treće mjesto, dok se Jennifer Aniston sa 27 milijuna našla na četvrtom. Među deset glumica s najboljom zaradom našle su još Sarah Jessica Parker (25 milijuna), Julia Roberts (20 milijuna), Angelina Jolie (20 milijuna), Drew Barrymore (15 milijuna), Meryl Streep (13 milijuna) i Kristen Stewart (12 milijuna)

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije