na instagramu

Sanja Doležal za vikend planinarila s prijateljima među kojima je bio i Vladimir Kočiš Zec

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/16
16.01.2023.
u 22:20

Sanja Doležal je podijelila fotografiju nastalu na Žumberku, a pozirala je u planinarskoj opremi te u društvu prijatelja s estrade.

Hladan zrak i promjena vremena koja nas je danas sustigla bila je najavljena još prije nekoliko dana, a neki su posljednje dane toplog vremena odlučili iskoristiti za druženje u prirodi. To je bila i odluka pjevačice i voditeljice Sanje Doležal koja je svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkrila što je radila.

Sanja je podijelila fotografiju nastalu na Žumberku, a pozirala je u planinarskoj opremi te u društvu prijatelja. Sanja se družila s prijateljima s estrade, a radilo se o kolegi iz Novih fosila Vladimiru Kočišu Zecu i njegovoj supruzi Dini Hadžiselimović, pjevaču grupe Neki to vole vruće, Silvestru Dragoju Šomiju i njegovoj supruzi Branki te još jednom paru. Društvo im je pravio i jedan četveronožni član, njezin pas. Na fotografiji su svi bili dobro raspoloženi te nasmijani, a Sanja nije propustila snimiti ni kukurijek koji je zbog visokih temperatura pomislio da treba procvjetati. 

- Negdje na brdu - napisala je Sanja pored fotografije, no nije otkrila tko je usnimio nju i prijatelje. Ispod fotografije se odmah oglasila i Sanjina prijateljica Karmela Vukov Colić, koja je kratko i jasno, uz tri emotikona srca, poručila: 'Koja ekipa!'

Sanja inače voli boraviti u prirodi, a to dobro znaju i njezini pratitelji na Instagramu s kojima često podijeli kako uživa na svojoj vikendici uz Mrežnicu, točnije u Donjem Zvečaju. 

– U mom malom mjestu imam slatki dućan, restoran i kafić i to je to. Automobil mi ne treba i imam pet minuta hoda uz brdo do trgovine, ali zapravo mi ni trgovina ne treba jer radim svoj kruh, u škrinji imam domaće meso i zapravo, kad prošećem selom, tada obavim šoping. Sada u vrtu imam raštike, zasadila sam i salatu i matovilac i svašta se nađe u mom vrtu – kazala je Sanja ranije u intervjuu za Večernji list te otkrila kako uživa daleko od gradske vreve.

VIDEO Memoari princa Harryja postali najprodavanija publicistička knjiga u povijesti

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
07:01 17.01.2023.

Na koji se pooela...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije