Sanja, Zec i Marinko

Fosili predstavljaju spot za pjesmu "Snovi zaljubljene žene"

video
Foto: PR FOTO
22.01.2016.
u 14:25

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal su sredinom ove godine najavili kako okreću novu stranicu u karijeri

Vladimir Kočiš Zec, Sanja Doležal i Marinko Colnago, nastupit će na 63. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati večeras u Hypo centru. Ovi legendarni glazbenici na festivalu će predstaviti singl "Snovi zaljubljene žene" autora Vladimira Kočiša Zeca i Leonarda Bakse Čečija.

Spot za spomenutu pjesmu premijerno je predstavljen na CMC televiziji i portalu 24sata.hr, a možete ga pogledati na linku i ovdje:

 

"Pjesma je ljubavne tematike i radi se o prenesenom značenju, a vjerujem da će se mnogima svidjeti", rekla je Sanja Doležal. 

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal su sredinom ove godine najavili kako okreću novu stranicu u karijeri te su istaknuli da nastavljaju svirati s dugogodišnjim kolegom, Marinkom Colnagom

U svibnju prošle godine su objavili pjesmu "Emotivna prijetnja" s kojom su oduševili publiku na CMC festivalu, a pjesma im je dala vjetar u leđa za nove pobjede. Oduševljeni su što će još jednom nastupati na Zagrebačkom festivalu, a kažu i da se nadaju kako će se pjesma svidjeti publici.

>> Bila sam izgubljena i trebale su mi tri godine da u glavi posložim stvari. Sada se ponovno želim radovati i živjeti punim plućima

Ključne riječi

Komentara 1

DI
Dika
14:34 26.01.2016.

Prekrasna pjesma !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije