Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KANDIDATI

Sara i Mihael zaljubili su se u 6. sezoni 'Ljubav je na selu': Sin Borna zna kako smo se upoznali

Foto: Facebook
1/6
21.04.2024.
u 18:45

Sara je otkrila neke detalje o svom životu nakon showa. Dodala je i da njen sin Borna zna kako su se ona i suprug upoznali.

Jedna od najromantičnijih epizoda showa 'Ljubav je na selu' bila je u šestoj sezoni, a glavni akteri bili su slavonski farmer Mihael Sklizović i Sara Hrnčić. U toj sezoni njih dvoje shvatili su da su stvoreni jedno za drugo. Njihov odnos nije najbolje počeo, jer Mihael je Saru poslao doma. Odabrao je drugu djevojku, no ubrzo se cijela situacija promijenila. 
Naime, u toj posljednjoj epizodi šeste sezone, produkcija je sve farmere i njihove odabranice odvela na Brač.
Voditeljica Marijana Batinić tamo ih je dočekala, te ih potom odvela u prekrasnu vilu. Tamo su proveli nezaboravan vikend.
Marijanu je Mihael već na početku šokirao. Rekao joj je kako planira zaprositi Saru. Zamolio je Batinić da mu pomogne u odabiru prstena. Pred Saru je brzo kleknuo, te ju je na stijeni uz more pitao hoće li se udati za njega. 
Njegova odabranica je pristala,  Marijana Batinić, koja je sve promatrala iz prikrajka se rasplakala. Mihael i Sara još uvijek su zajedno. Uživaju u bračnoj idili, a imaju dva sina, Bornu i Jonu. 

Sada je Sara otkrila neke detalje o svom životu nakon showa. 
- Trenutno sam još uvijek doma s djecom, pošto nam je teško uskladiti čuvanje manjeg sina Jone koji još ne ide u vrtić, ali pomažem Mihaelu u njegovim poslovima na farmi koliko mogu i stignem - rekla je za RTL.hr bivša kandidatkinja showa i nastavila: 

VEZANI ČLANCI:

- Najnovije nam je trenutno da je Borna prvi razred pa smo od rujna prošle godine najviše zakupljeni školom. Mihael je proširio farmu, nemamo krave već par godina, ali sad ima više svinja, nešto ovaca, konja, naravno kokoši. 
Dodala je i da njen sin Borna zna kako su se ona i suprug upoznali. 

- Sin Borna zna kako smo se upoznali, gledao je i emisije i zanimljivo mu je sve to skupa, Jona je manji pa još ne razumije toliko, ali hoće i on s vremenom biti više zainteresiran pa ćemo mu pričati.
Bivša kandidatkinja kaže i da svi u obitelji prate nove sezone 'Ljubav je na selu'. 

- Često se sjetim sudjelovanja u emisiji, pogotovo kad krene nova sezona. Onda pratimo svi skupa obiteljski, pa Mihael i ja uspoređujemo kako je bilo nama, a kako je sada, dosta se promijenilo u ovih skoro devet godina.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije