Pravi bećar

Saša Matić otkrio kako mu je bilo na svadbi Domagoja Vide: Na vjenčanju je bio na visini zadatka

Beograd: Snimanje emisije Grand specijal na Grand televiziji
Foto: Antonio Ahel
1/4
17.02.2022.
u 21:30

Saša Matić ove godine obilježava 20 godina bogate karijere i slavljeničku godinu  obilježit će s dva velika koncerta u arenama u Zagrebu i Splitu.

Saša Matić hrvatskoj publici predstavio je svoj 10.studijski album 'Dva života'. U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade uzvanici su posebno uživali u duetu koji Saša izvodi s Jelenom Rozgom - 'Ti i ja', koji do sada broji više od 6,5 milijuna pregleda, a već nosi i epitet regionalnog hita. U vrijeme pandemije kad su mnogi odgodili izlazak albuma, Saša je odlučio povući suprotan potez.

'Ja sam zaključio u pandemiji da uz sve druge zabrane, nije zabranjeno slušati glazbu tako da sam odlučio snimiti album. Odabrao sam 14 pjesama jer sam imao veliki izbor odličnih pjesama i naprosto nisam mogao smanjiti odabir. Mislim da će svaka ova pjesma naći put do publike. Jedino što mi nije bilo lako snimati spotove jer to je ona stvar koju ne volim.', rekao je Saša Matić na promociji.

Poznata nogometna imena vole se zabavljati uz Matićeve hitove, a mnogima je svojom glazbom uveličao i svadbene svečanosti.  
- Meni zaista imponira, to je u posljednjih nekoliko godina baš, onako, učestalo i ja sam mnogima, mnogima pjevao na njihovim slavljima i to budu baš dobre fešte onako. Bilo je dosta tih lijepih zabava, na primjer kod Domagoja Vide na svadbi je bilo super. Ja ne znam ovako kakav je bećar, ali na vjenčanju je bio na visini zadatka  - ispričao je Saša za Dnevnik.hr.

Saša Matić ove godine obilježava 20 godina bogate karijere i slavljeničku godinu  obilježit će s dva velika koncerta u arenama u Zagrebu i Splitu.

VIDEO Pogledajte tko je za Večernjakovu ružu nominiran u kategoriji Novo lice godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije