Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Saša se oglasila nakon što je napustila show: 'Ni meni ni Bojanu ljubav nije bila prioritet'

Foto: RTL
1/8
16.02.2023.
u 17:00

Sada nakon cijelog iskustva Saša kaže da je Bojan fantastičan momak i ništa mu ne nedostaje. Nije htjela reći zašto je prema njemu imala neprijateljski stav. Dodala je da misli da ni njoj ni Bojanu ljubav nije bila prioritet tijekom sudjelovanja u showu.

Poznat je da već od početka showa 'Brak na prvu' Bojan Mrđenović i Saša Đorić nisu uspjeli pronaći zajednički jezik niti razviti osjećaje jedno prema drugome. Svađali su se, nisu ni živjeli zajedno, a ona je priznala da nije riješila neke svoje traume iz prošlosti. Štoviše, zbog njenog ponašanja u jednom trenutku morala je reagirati i produkcija i opomenuti ju. 

 "Pazi da ti netko ne slomi noge radi kamilice", rekla je Saša Bojanu dok su puštali zmajeve na što je Bojan odmah reagirao: "Ovo nije zezancija, da mi se ovako prijeti". Produkcija je odmah upozorila Sašu kako prijetnje na setu nisu dopuštene. "Govoriti nekome da će mu netko polomiti noge, za to možeš biti kažnjena, itekako. Nebitno tko je, takve stvari ne dopuštamo. U redu? Prema nikome od nikoga", rekla joj je producentica.

Sada nakon cijelog iskustva Saša kaže da je Bojan fantastičan momak i ništa mu ne nedostaje. Nije htjela reći zašto je prema njemu imala neprijateljski stav. Dodala je da misli da ni njoj ni Bojanu ljubav nije bila prioritet tijekom sudjelovanja u showu. 

- Taj životni eksperiment je iza mene. Isti mi je proširio životne vidike, potaknuo me i inspirirao da hrabro idem prema svojim željama i ciljevima. Zahvalna sam životu na svakom izazovu - rekla je Đorić za RTL

Saša i Bojan u prošloj su epizodi koji su priznali da su zadovoljniji svojim odnosom. Smatraju da im je pomogao razgovor s ekspertom jer od tad imaju dosta dobru komunikaciju. I svi ostali kandidati iznenadili su se kad su primijetili da njih dvoje normalno komuniciraju i međusobno se zezaju.

Eksperti su mišljenja da je Bojanova reakcija na Sašinu prijetnju odlična jer je uspio iskontrolirati ljutnju.

''Prva sam mu se javila nakon svađe zato što sam shvatila da sam pretjerala i da sam time što sam bila brza na jeziku povrijedila njega više nego što sam htjela. Povrijedila sam i sebe. Kroz to sam iskazala svoju nemoć i slabost. Imala sam potrebu njemu to objasniti… Kad sam u tom trenutku puhnula vatru kao zmaj, puhnula sam svoju nemoć'', priznala je Saša.

Bojan smatra da je i dalje zatvoren jer se ovdje nema zašto i kome otvoriti, no sve je lakše otkad komuniciraju.

Oboje su napisali da odlaze i razišli se u prijateljskom tonu. Saša je otišla nazdraviti s Bojanom jer je ovo prvi razvod u trećoj sezoni 'Braka na prvu'.

VIDEO Antonija Blaće: Problem nastaje kad ljudi zbog nemanja djece omalovaže sve drugo što ste napravili

 

Ključne riječi

Komentara 2

PI
pivodavac
18:31 16.02.2023.

I jedan i drugi zreli su za psihu.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
18:30 16.02.2023.

Predpostavka nije prijetnja. Ni to ne kuze neki🤦‍♂️mozda mozda mozda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije