Mirotvorac

Sean Penn konobara obranio od nasilnog i pijanog gosta

sean penn
pixsell
27.01.2012.
u 20:57

Glumac je sjedio u baru i ispijao piće kada je za susjednim stolom čuo prepirku. Prišao je pijanom gostu i zamolio ga da se primiri

Glumac Sean Penn spasio je barmena i goste jednog kafića od pijanog nasilnika. Dok je sa prijateljima ispijao piće glumac je čuo kako se za susjednim stolom odvija burna prepirka te da netko radi nered. Kada je shvatio kako pijani gost urla na konobara odlučio je riješiti sukob. Prišao je konobaru i pitao ga da li je sve u redu i s nekoliko riječi je smirio nasilnika. Glumac se vratio za stol, a nasilnik je ubrzo napustio bar.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mightymraz
22:06 27.01.2012.

HEROJ HEROJ HEROJ koji je ono znak za sarkazam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije