Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor

Seksi Novak Đoković s ekipom uživa na Ibizi

novak đoković
Foto: Gtres/PIXSELL
1/18
12.06.2014.
u 14:57

Novak Đoković otišao je s ekipom na Ibizu kako bi se odmorio nakon poraza u finalu Ronald Garrosa...

Novak Đoković otišao je s ekipom na Ibizu kako bi se odmorio nakon poraza u finalu Ronald Garrosa. Šarmantni Đoković prava je atrakcija za medije pa ga paparazzi slijede stalno, donoseći fotografije njegovog kupanja s prijateljima. Odlučio se odmoriti i prije nego što postane otac.

Prije dva mjeseca objavio je sretnu vijest o trudnoći njegove Jelene, s kojom planira i svadbu. Na Instagramu je podijelio fotografiju s odmora s prijateljima i napisao: Moji dragi fanovi, hvala vam na podršci i ljubavi koju ste podijelili sa mnom nakon finala. Bit će jako puno povoda za slavlje u nadolazećim mjesecima! Uzeo sam par dana odmora da ih podijelim s neženjama i sad vam svi šaljemo jedan zajednički zagrljaj'.

Foto: Gtres/PIXSELL

>>Rafael Nadal prošao u finale gdje ga čeka veliki rival Novak Đoković

Ključne riječi

Komentara 3

PA
pankogulo
19:29 12.06.2014.

Zgodni su mu momci. I umorit će se on na ovakvom odmoru.

SI
sindiluani
12:31 13.06.2014.

odličan tenisač,al meni nije seksi...

VI
Viktoria
20:11 12.06.2014.

Jel vi to komentirate iz mrznje ili zavisti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije