izvan kontrole

Selena Gomez dala otkaz roditeljima

Selena Gomez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
11.04.2014.
u 19:09

21-godišnja pjevačica dosad je svoju karijeru davala u ruke svojoj majci Mandy Teefey i očuhu Brianu, no čini se da je tome došao kraj. – Selena osjeća da je prerasla svoje roditelje...

Selena Gomez dala je svojim roditeljima otkaz. 21-godišnja pjevačica dosad je svoju karijeru davala u ruke svojoj majci Mandy Teefey i očuhu Brianu, no čini se da je tome došao kraj. – Selena osjeća da je prerasla svoje roditelje – piše TMZ. Navodno se s roditeljima svađala o smjeru u kojem bi trebala ići njihova karijera.

– Selena osjeća da je prerasla svoje roditelje. Navodno njezina obitelj nije sretna zbog te odluke, no nastavit će podržavati kćer. Ovaj potez Selena je napravila nakon što se pomirila s Justinom Bieberom. Njezini roditelji protivili su se tom pomirenju, a Selena im je na to rekla kako ona donosi novac u kuću.

Foto: Screenshot/reuters

>>Selena Gomez i Justin Bieber viđeni zajedno. Uhvatila ih kamera!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije