Gotovo je

Selena Gomez: Rasplakala sam Justina

Selena Gomez
DPA/Pixsell
19.03.2013.
u 10:31

Biber nema šanse jer Selena definitivno više nije s njim, potvrdila je glumica u sinoćnjem šou Davida Lettermana

Američka glumica i pjevačica Selena Gomez spustila je svom bivšem dečku Justinu Bieberu javno otkrivši da ga je uspjela rasplakati. 20-godišnja zvijezda \"Spring Breakersa\" razotkrila se na šou Davida Lettermana, prikazanom na američkoj televiziji u ponedjeljak navečer.

Lettermana je zanimao Selenin ljubavni život, a ona mu je spremno odgovarala na svako pitanje.

- Sjećam se da si zadnji put ovdje bila s Justinom Bieberom... a sad si sama - komentirao je voditelj.

Selena je onda potvrdila da je opet na tržištu. Mjesecima se nagađalo o statusu veze dviju zvijezda, a mediji su prenosili glasine da je Justin očajan zbog posljednjeg prekida sa Selenom i bezuspješnih pokušaja da je vrati.

- Ja sam solo. I dobro mi je - potvrdila je Selena prekid veze.

- Zadnji put kad je Justin bio u mojoj emisiji - nastavio je Letterman - on rekao nešto, pa sam ja rekao nešto, pa je on rekao nešto, pa sam opet ja rekao nešto i onda se on rasplakao...

Selena nije ostala dužna.

- Onda nas ima dvoje koji su ga rasplakali - rekla je još jednom potvrdivši prekid ljubavne veze s Justinom kojem posljednjih dana stvarno ništa ne ide od ruke. Nakon skandala s kašnjenjem na prvi nastup u Londonu, masovnog vraćanja ulaznica i odgađanja koncerta u Lisabonu, jučer su Justinovi glasnogovornici morali demantirati vijest da je pjevač izbačen iz pariškog hotela jer je upravi bilo dosta njegovog ponašanja.

Selena za to vrijeme dobro zabavlja i promovira svoj posljednji film \"Spring Breakers\" o provodu triju djevojaka u bikinijima na proljetnim praznicima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije