snimio je justin?

Selena Gomez u najprovokativnijem izdanju dosad

selena gomez
Foto: Instagram
24.03.2014.
u 21:52

Selena Gomez objavila je na svom Instagramu seksi fotografiju. Lijepa pjevačica pozirala je golišava i zapetljana u zavjesu hotelske sobe...

Selena Gomez objavila je na svom Instagramu seksi fotografiju. Lijepa pjevačica pozirala je golišava i zapetljana u zavjesu hotelske sobe. Dok se ona borila sa zapetljanom zavjesom, netko ju je fotografirao. Mediji pretpostavljaju da je iza kamere bio Justin Bieber. Ostaje za zapitati se zašto nije pomogao svojoj atraktivnoj djevojci da se otpetlja.

Da podsjetimo, Selena i Justin nedavno su se ponovno pomirili. Nakon svega što je prošla, pa čak i navodnu rehabilitaciju zbog mladog pjevača, Selena mu se odlučila vratiti. Odlukom su potpuno razočarani njeni roditelji, koji su se nadali da je njihova kći zauvijek odustala od veze s problematičnim mladićem.

>>Taylor Swift užasnuta Selenininim i Justinovim pomirenjem

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:41 25.03.2014.

another one bites the dust...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije