Kult ljepote

Senzualne plesačice Le Crazy Horsea zavele zagrebačku publiku

Le Crazy Horse (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/8
01.04.2011.
u 21:55

Ljepotice avangardnog pariškog cabareta senzualno su zavele publiku u kojoj je sjedio i Mate Čuljak

Zagrebačka publika večeras je uživala u esenciji najboljeg što je nastalo u Le Crazy Horseu od njegova početka. Ljepotice avangardnog pariškog cabareta senzualno su zavele publiku u kojoj je sjedio i Mate Čuljak bivši Severinin dečko te Tomislav Gretić član žirija kulinarskog showa Masterchef i pokazale kako se slavi ženska ljepota. Sve djevojke inače moraju zadovoljiti stroge fizičke kriterije.

-  Djevojke moraju biti visoke između 168 i 175 cm, grudi im ne smiju biti premalene ni prevelike, tzv. šampanjske grudi, stražnjica mora biti obla i visoko podignuta, a važan je i lijep tonus kože. Silikonske su grudi i plastičnom kirurgijom korigiran bilo koji dio tijela zabranjeni - objasnila je u nedavnom intervju Večernjem listu Svetlanom Konstantinovom, trenericom i menadžericom trupe i bivšom plesačicom Le Crazy Horsea.

 

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
18:07 02.04.2011.

raspadajuće i zaudarajuće europe. kupite ženama onda DVDove sa umjićem savladavanja trbušnog plesa. samo ušutite s glupostima

OB
-obrisani-
22:19 01.04.2011.

ma šta je Crazy horse spram MIK-MAKu iz Orahovice

Avatar cro1com
cro1com
03:07 02.04.2011.

Zagrob zagrob.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije