Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izmišljena veza

Sergej Trifunović demantirao vezu s Kristinom Sajko

Sergej Trifunović
Pixsell
31.08.2010.
u 16:40

- S Kristinom Sajko nisam u kontaktu pune tri godine! Bili smo u vezi 2006. i tada je snimljena fotografija koja je osvanula u medijima kao „dokaz“ naše obnovljene veze - rekao je Trifunović.

Nakon što su se mediji raspisali o obnovljenoj vezi beogradskog zavodnika, glumca Sergeja Trifunovića, i zagrebačke menakenke Kristine Sajko vijest je kratko i jasno za Gloriju demantirao sam Trifunović.

- S Kristinom Sajko nisam u kontaktu pune tri godine! Bili smo u vezi 2006. i tada je snimljena fotografija koja je osvanula u medijima kao „dokaz“ naše obnovljene veze. Riječ je o prilično neukusnoj izmišljotini - objasnio je 38-godišnji glumac.

Bivši ljubavnici  već dulje vrijeme žive na dva kontinenta - Sergej se prije godinu dana iz SAD-a  vratio u Beograd dok Kristina i dalje živi u Los Angelesu, gdje je ovog proljeća sudjelovala i pobijedila u američkom TV-showu "Models of the Runway".

Komentara 3

AU
autoritet
00:16 01.09.2010.

kaj Tko su ovi?

BA
batina
16:07 01.09.2010.

uh....

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:25 01.09.2010.

@autoritet sam se upitah isto pitanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije