Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pišu srpski mediji

Sergej Trifunović sutra će biti saslušan i saznati ide li u daljnji pritvor ili na slobodu

Sergej Trifunović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/9
19.04.2024.
u 17:30

Glumac je sinoć priveden u Beogradu, kao i njegov poznanik od kojeg je navodno kupio marihuanu. Trifunoviću je nakon privođenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Srpski glumac Sergej Trifunović danas je jedna od glavna tema u medijima. Naime, kako pišu srpski mediji, glumac je sinoć priveden u Beogradu, kao i njegov poznanik od kojeg je navodno kupio marihuanu. Nova.rs sada navodi da će Trifunović sutra, u subotu biti saslušan u tužiteljstvu prije odluke o puštanju ili eventualnom pritvoru. Trifunoviću je nakon privođenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Podsjetimo, u četvrtak oko 20 sati priveden srpski glumac zbog sumnje da je od poznanika kupio marihuanu, pišu srpski mediji.. Tvrde i da je uhićen i V. A. (1993.) koji je Trifunoviću prodao marihuanu. Policijsko zadržavanje određeno je i glumcu i njegovu poznaniku. Srpski mediji pišu i da je policija pratila automobil muškarca te ga je uhvatila tijekom primopredaje droge. 
- Kod Trifunovića je pronađen jedan PVC paketić s oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V. A. u torbici i PVC vreći koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 PVC paketića s oko 70 grama marihuane - tvrdi izvor za srpski Kurir.

Inače, srpski glumac imao je problema sa zakonom i u Hrvatskoj. Sergeju je nakon vrijeđanja hrvatskih policajaca i prijava zbog držanja psa bez povodca zabranjen je ulazak u Europsku uniju i još tri zemlje na godinu dana. Glumac je nedavno gostovao u emisiji "Zavidavanja" i kod Ladislava Tomičića na Vida TV ispričao je što se sve dogodilo u Splitu i kako je došlo do toga da mu se na godinu dana zabrani ulazak u Hrvatsku.  – Prišao mi je jedan tip, očito homoseksualac, i rekao mi: Ne možete ovdje sa psom, netko će vam zvati policiju. Neće mene ped***** u pink kupaćim gaćama otjerati odavde, duvaj ga. Ped***** je karakterna osobina, da se razumijemo – ispričao je glumac u emisiji i dodao kako mu je ubrzo prišla policija i zato je uvjeren kako je policiju pozvao muškarac koji mu je prišao ranije. Sergej Trifunović po dolasku policije ispričao se i tražio da se osuši jer je izašao iz mora, a oni su tražili dokumente od njega i odveli ga u policijsku stanicu. Tada je, priznaje, i opsovao. 

– Vi stvarno hoćete da me je*ete – rekao im je glumac. Ispričao je kako je u policijsku postaju došla i jedna žena koja je tvrdila da je svjedok svega što se dogodilo te da je ona zvala policiju, a Trifunović kaže kako je primijetio tu gospođu na plaži. Rekao je i kako je policajac u izvještaju napisao i stvari koje se nisu dogodile. Glumac je pozvao svog prijatelja, odvjetnika Ljubu Pavasovića Viskovića i uskoro mu je došla odvjetnica koju je Pavasović poslao. Trifunović kaže da je bio sedam sati na policiji i ne skriva da je tamo izgubio živce i kaže kako nije vrijeđao nikoga, ali ne sjeća se što je sve točno rekao policajcima.

Trifunović je početkom rujna prošle godine boravio u Splitu, a društvo mu je pravio njegov kućni ljubimac, njemački ovčar. Trifunović je sa psom bio na kupanju i u šetnji, a pas je bio bez povodca i brnjice, zbog čega je pozvana i policija. Zbog ovoga je policija izašla na teren te glumca i privela. Kada su mu policijski službenici pristupili, glumac ih je počeo vrijeđati, a protiv glumca tada je podignut optužni prijedlog za remećenje reda i mira, odnosno za vrijeđanje policije i držanje psa bez nadzora. Glumac je kažnjen novčanom kaznom od 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura. To nije bila jedina kazna koju je dobio jer je nešto kasnije svog psa izveo u šetnju Splitom, a ubrzo ih je zatekla policija i komunalno redarstvo u Bosanskoj ulici u Splitu. Kako je pas opet bio bez povodca i brnjice, izdan mu je prekršajni nalog na 200 eura, a Trifunović je odmah platio dvije trećine kazne.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije